.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Ех, красива история е било това... Да ги имаше като тебе повече.

Докато четох средата, си мислех: "Ей с'я ще пише, че я е зарязал..." Как.. как си успял да я търпиш да ти приказва за другото момче?! Ако бях на нейно място, щях да реша веднъж завинаги и или да продължа да се сдухвам с 300-километровата любов, или да взема boy number one.

Майната й на тая, голяма тъпачка излезе... Не знае какво иска - банално, но истина. Пфу. Не се занимавай с нея, ще я забравиш, и други момичета има и сигурно ще има поне една за тебе..

Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Ех, красива история е било това... Да ги имаше като тебе повече.

Докато четох средата, си мислех: "Ей с'я ще пише, че я е зарязал..." Как.. как си успял да я търпиш да ти приказва за другото момче?! Ако бях на нейно място, щях да реша веднъж завинаги и или да продължа да се сдухвам с 300-километровата любов, или да взема boy number one.

Майната й на тая, голяма тъпачка излезе... Не знае какво иска - банално, но истина. Пфу. Не се занимавай с нея, ще я забравиш, и други момичета има и сигурно ще има поне една за тебе..
    +1 a istoriqta naistina mn krasiva
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Боже Господи..!! Сякаш чета моята история .. ..Ауууу а не вярвах че това може да се случи на някой друг.. Знам точно как се чусваш и как момичето се чуства.. Лятото се запознах с едно момче много мило и супер готино като теб и между нас всичко беше супер, започнах да испитвам леко някакви чуства към него.. Обаче след 1 седмица заминах на море и там се запознах с едно друго момче.. и се получи всичко това което ти разказа.. само дето аз осъзнах много много по рано че нищо няма се получи между мен и момчето от морето.. Но вече всичко беше свършило със другото момче.. Аз не испитвах нищо към него.. а той е толкова мил и толкова много искаше да го захаресвам отново, толкова се стараеше нещата да потръгнат, но просто не можех незнам защо.Много го харесвам но за жалост само като приятел Сега той е най-добрия ми приятел.. Но виж при вас нещата може да се развият в друга посока..потърси я Опредлено си заслужава.. Успех .. МНОГО МНОГО успех

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Въх, бях отписал темата... Не знам как сте я намерили из многобройните страници

Цитирай Първоначално написано от adm1n

Chanel Allure Sport ..поне ми кажи от къде си го закупил и колко струва! кажи и други марки...

Във всеки марков магазин за парфюми би трябвало да го има

50ml-103лв;
    100ml-137лв.

Другата седмица ще си взема може би 100-так :P

Цитирай Първоначално написано от LovePoisonned
    Не се занимавай с нея, ще я забравиш, и други момичета има и сигурно ще има поне една за тебе..

Забравена е вече... Съществува само хубавия спомен, все още...

А тази, за мен - все още не съм я открил

Цитирай Първоначално написано от MaD BuNnY

+1 a istoriqta naistina mn krasiva
    ~ EviL DeViL ~

Браво пич,рядко се срещат такива истински момчета като теб!!!!!Е това е любов
    Потърси я,говори с нея,защо трябва да се отказваш от наи-сладкото нещо в живота ти?Борба му е маиката..
    Успехи и пиши какво става.Историята ти е мн интересна
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

mn me trogna istoriqta.... tolkova plakax 4e napravo okolo men stana okean ot sulzi bravo pi4 ti si strashen pojelavam ti mn mn mn mn mn uspeh i dano sreshnesh nqkoq macka koqto da te obsipi s lubov a dolkoto vuprosa ... da obadi i se i ve4e ako ne stanat ne6tata M/Y vas togava ne q tursi ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Ямайка [[ sun ]]
    xhaxa i men kaktO drygiTe koitO se iskazaLii mnenietO si mnOgo me trOgna istOriikata ti :]] i aS miSlq suShtoto kfotO kaza i kykla na konCi ...Obadi i se na maCkata vijte se otnOvoo ii akO neShto stane Stane akO ne znam Che shte nameriSh po dObra... Kusmet Ot men zanapreD ;]]
    [[ LipS like mOrphine ]]

Град
    in my world!
    spored men samoto momi4e nz kakvo iska ako si misli6 4e ve4e e stanala po zrqla i ima takiva 4uvstav kam teb kakto ti kam neq obadi i se,mejdudrugoto kato go 4etoh se razpakah mn e trogatelno qvno si mn dobro mom4e i 4uvstvitelno mn malko se sre6tat sega takiva i ako tq pak se darji po sa6tiq na4in s teb q zaareji qvno ne zaslujava lubovta ti ili ne q razbira

Град
    София
    Дай й последен шанс,защото тя е постъпвала през цялото време с теб,като истинска кучка!
    И недей да се 'предаваш' още на срещата ви, направи така, че този път тя да се бори за теб \/
    Smile!?

Град
    In Devil's Castle
    много хубава история!!!!! ...ами,въпреки това бих ти препоръчала да си намериш друго момиче.не излизай с нея,защото съм почти сигурна,че ще си останеш наранен
    someone else...

Град
    In Devil's Castle
    а,съжалявам!просто не прочетох,че всичко е свършило вече
    someone else...

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от KuKla Na koNcI
    mn me trogna istoriqta.... tolkova plakax 4e napravo okolo men stana okean ot sulzi
    Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    много хубава история!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    съжалявам!просто не прочетох,че всичко е свършило вече
    Най-накрая някой да види, че това и минало... :P Ставаше въпрос за 27.01.2008 и всичко свърши... Тя дори отказа среща, но и аз не се натегам

За всички момичета, включили се в темата... :P
    ~ EviL DeViL ~

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    За всички момичета, включили се в темата... :P
    ... момчетата на сухо останаха Айде като са барнеш с някоя друга история ... драсни пак
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си