- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- The story of my first love...
не отричaм,че плача за всичко,но тази история ме уби просто...от вси4ко казано от теб разбирам много за самата ти същност...ти си просто една рядкост в днешно време...търпелив,добър,а както и усещам добре възпитанМноого красива история..Написал си много красиви думи. Евала ти правя!
Явно разказът ми ви е повлиял...![]()
Някои от вас ме съветват да се свържа с нея и да пробвам отново връзка... Но аз мисля че мина много време от тогава и едва ли нещо ще се породи... макар че нали знаете - любовта няма happy end, защото е безкрайна![]()
Предстои ми завършване след 3-4 месеца и най-вероятно ще съм студент в друг град (дай боже)![]()
. Та... дори и да стане нещо, ще се наложи да стане така, че да се разделим не след дълго. А аз определено не искам да наранявам никой (още повече нея)
![]()
Затова мисля само да се свържа с нея на 27-ми... Факт - ако приеме ок, ако не... Просто няма да съм забравил датата
Първоначално написано от adm1n
Тогава бях с мъжкия Rosha, но остаря. Сега съм с друг, който ме кефи много повече - Chanel Allure SportМного готин, но и скъп парфюм.
Ползвам и много други, но горният определено е НАЙ за мен... Все пак имай предвид че всеки парфюм стои различно на всеки човек![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()