- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искам да си имам приятели
Милата,меланхолията мноого те е нападнала.Дано тези твой мисли са плод на настроението само.Всеки изпада в такива моменти,въпроса е да мойе да излиза от тях(макар че на мен напоследък ми е много трудно).Според мен всичко е въпрос на гледна точка(сигурно има хора,мечтаещи да имат твоите приятели-помисли за това),
Така,че не се отчайвай.Мисли позитивно.Някъде там има хора жадуващи за теб!!!
Аз също нямам приятели, открай време, просто послушах хората които ми казваха: "не търси приятели и любов те сами ще дойдат" и аз чаках и чаках...положих усилия да намеря приятели и любов..но вече съм 19 годишно момче и е късно за всичко.... ;(
Аз също съм така - но при мен проблема е в това, че имам много приятели, които държат на мен, само дето аз не ги възприемам като такива.При мен вс започна от преди една година, когато "най-добрата ми фр" ме предаде.Затворих се в себе си, на никой не се доверявах, просто този момент го изживях доста трудно.От наивното момиче, което бях се превърнах в съвсем различно момиче, сега не се доверявам на никой, просто защото нямам вяра в никого, ще се радвам все пак да си пишем ако искаш - скайпа ми е elvi_fs111Първоначално написано от Jessica^
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Аз също мога да си "предложа услугите" - ама по ICQ, че тоя прословут скайп не го ползвам от година. И аз съм в същата ситуация, обаче си имам един човек, с който мога да си говора когато поискам и за каквото поискам - същото се отнася и за въпросния човек.
Доста често имам чувството, че съм сам..
Номера на ICQ-то е в профила ми.
Don't tell me what I can or can't do !
+1 Съгласен съм със ЦвЕтИт0!Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Първоначално написано от ScionOfStorm