.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Град
    Plovdiv
    Милата,меланхолията мноого те е нападнала.Дано тези твой мисли са плод на настроението само.Всеки изпада в такива моменти,въпроса е да мойе да излиза от тях(макар че на мен напоследък ми е много трудно).Според мен всичко е въпрос на гледна точка(сигурно има хора,мечтаещи да имат твоите приятели-помисли за това),
    Така,че не се отчайвай.Мисли позитивно.Някъде там има хора жадуващи за теб!!!

благодаря на всички, които се отзоваха...сега съм много по-добре и рядко ме обхващат подобни депресии...сега съм сигурна, че си имам няколко приятелки..малко са, но съм сигурна, че ще са с мен винаги, когато имам нужда от тях.пак мерси на всички, които се отзоваха )

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    Аз също нямам приятели, открай време, просто послушах хората които ми казваха: "не търси приятели и любов те сами ще дойдат" и аз чаках и чаках...положих усилия да намеря приятели и любов..но вече съм 19 годишно момче и е късно за всичко.... ;(

глупости защо да е късно

Re: Искам да си имам приятели

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Здравейте..винаги съм си мислела, че имам приятели и че те винаги ще са до мен и точно когато имам най-голяма нужда от тях, сякаш наоколо няма никой.Много пъти съм се убеждавала, че не можеш да разичташ на никого, защото всеки те предава в един или друг момент и всеки път се доверявам пак и пак с надеждата да ми бъде отговорено със същото.Надявам се да не знаете колко е гадно да си сам.Събота е..искам да изляза, но няма с кой..да отида да разглеждам магазините с приятелки или да отидем на кафе или просто да се разходя с някого.
    Ако някой иска да си пише с мен, много бих се зарадвала.Благодаря предварително на всички!
    Аз също съм така - но при мен проблема е в това, че имам много приятели, които държат на мен, само дето аз не ги възприемам като такива.При мен вс започна от преди една година, когато "най-добрата ми фр" ме предаде.Затворих се в себе си, на никой не се доверявах, просто този момент го изживях доста трудно.От наивното момиче, което бях се превърнах в съвсем различно момиче, сега не се доверявам на никой, просто защото нямам вяра в никого, ще се радвам все пак да си пишем ако искаш - скайпа ми е elvi_fs111
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    София
    Аз също мога да си "предложа услугите" - ама по ICQ, че тоя прословут скайп не го ползвам от година. И аз съм в същата ситуация, обаче си имам един човек, с който мога да си говора когато поискам и за каквото поискам - същото се отнася и за въпросния човек.
    Доста често имам чувството, че съм сам..

Номера на ICQ-то е в профила ми.
    Don't tell me what I can or can't do !

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Здравей.Според мен дупката в която си попаднала е временна и предполагам, че в най-скоро ще излезнеш от нея.

Не се изнервяй, че няма с кого да отидеш на кафе или шопинг, случва се понякога.

Това, че някой за момента няма желанието/ възможността да ти прави компания, далеч не означава че този човек не държи на теб, разбираш ли?

Бъди силна и не се поддавай толкова лесно на емоциите си.
    +1 Съгласен съм със ЦвЕтИт0!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си