- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искам да си имам приятели
Здравейте..винаги съм си мислела, че имам приятели и че те винаги ще са до мен и точно когато имам най-голяма нужда от тях, сякаш наоколо няма никой.Много пъти съм се убеждавала, че не можеш да разичташ на никого, защото всеки те предава в един или друг момент и всеки път се доверявам пак и пак с надеждата да ми бъде отговорено със същото.Надявам се да не знаете колко е гадно да си сам.Събота е..искам да изляза, но няма с кой..да отида да разглеждам магазините с приятелки или да отидем на кафе или просто да се разходя с някого.
Ако някой иска да си пише с мен, много бих се зарадвала.Благодаря предварително на всички!
![]()
Недей така бе!!! Сигурна съм че и ти имаш приятели. Просто някой път те хваща меланхолията и почваш да си мислиш само за лошите работи и нищо друго. А не е така. Секи има хора с който му е приятно да излиза. Нужен е само малко оптимизъм.
Незнам дали съм ти помогнала но поне опитах... ако искаш пиши ми няма проблеми.![]()
И аз съм малко така без приятели,честно казано имам към 4,но са ми истински!По-добре така отколкото,когато имам нужда да имам 1000 и никой да не ми помогне,трябва да се разчита на качеството не на количеството
qj ne6ty n vkusno pusni si qko film4e i se otpusni 6e ti mine!
какво да ти кажа аз съм си така от много време не излизам много много просто защото няма с когоако искаш ми пиши скайп pgpetkow
![]()
И аз почти винаги съм така...Поне разчитам на мои много добри фр може не всеки път,когато съм зле да са с мен,но знам че разчитам на тях и те разчитат на мен.И аз съм изпадала в депресия и си мисля че нямам никакви фр,но не е така,няма само предатели на този свят
.Поотпусни се малко гледай тв,пиши си с някой,ЯЖ ШОКОЛАД
![]()
Той определно повишава настроението
Ако искаш ми пиши на лично за Skype,ако искаш де
![]()
![]()
![]()
Успех
![]()
И на мен ми се е случвало ... просто с времето си минава ...
Ако искаш, ми пиши ЛС и ще ти кажа скайпа си.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Здравей.Според мен дупката в която си попаднала е временна и предполагам, че в най-скоро ще излезнеш от нея.
Не се изнервяй, че няма с кого да отидеш на кафе или шопинг, случва се понякога.![]()
Това, че някой за момента няма желанието/ възмжоността да ти прави компания, далеч не означава че този човек не държи на теб, разбираш ли?
Бъди силна и не се поддавай толкова лесно на емоциите си.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Оф,и аз съм същата,особено напоследък,ама мога да ти кажа нещо. 1во-искаш да излезеш по магазините,нали така? Тогава за какво са ти хора,'на които да разчиташ'? Недей да превръщаш елементарните дейности в нещо кой-знае кво. Можеш да излезнеш по магазините и с някой не чак толкова близък човек,в крайна сметка,трябва да си наясно,че не е нужно допълнително да усложняваш нещата. И един човек максимум,приблизен до теб ти е достатъчно.
Разбирам те,аз също съм така,ама няма. Еми,няма да се самоубия заради което. Все някой ден ще си намеря.
проблема е в сериалаПървоначално написано от Jessica^
та като си от русе къде учиш, че нямаш приятели ?
+1Първоначално написано от *СянКа*в*МраКа*
ако искаш ми пиши на скайп
Няма те!Далеч си!
Приятелите правят ли така..???
Този въпрос задавам си сега!
Къде си?Защо те няма когато имам нужда от теб!
Сърцето ми приятелко сега е лед!
Не си отивай,моля те!Сега се нуждая от теб!
spokoino!za da imash priqteli dryj se est s po blizkite si hora..dobre milo s tqh vse nqkoi shte se sbliji s teb ti ot kyde si na kolko si godini imash li skype?
олле Боги аз те познавамммм![]()
![]()
![]()
Ммм ... първо, нека сме наясно с понятието 'приятел'. Както виждаш, трудно е да си намериш такъв, не се намира за ден, за два, за седмица. За да неречеш някого приятел, трябва да се познавате отлично, в не една ситуация да ти е доказвал, че държи на теб, да показва уважение, сещаш се.
Тези твои уж приятели, не са ти приятели, просто познати. А с познати можеш да отидеш на кафе или да се разходиш по магазините. За да си намериш приятели, бъди по - контактна, не се срамувай. Това е временно, ще си намериш.![]()
Само ти казвам не разчитай на никого ,когато имаш сериозни проблеми!!!
И аз съм понякога горе-долу така и те разбирам,недей да се предаваш и притесняваш,всеки намира истинските си приятели ,рано или късно,просто трябва да повярваш, да бъдеш по смела,да бъдеш общителна и да не се притесняваш и всичко ще бъде наред.
Успех.![]()
ROCK
ON!
Милата,меланхолията мноого те е нападнала.Дано тези твой мисли са плод на настроението само.Всеки изпада в такива моменти,въпроса е да мойе да излиза от тях(макар че на мен напоследък ми е много трудно).Според мен всичко е въпрос на гледна точка(сигурно има хора,мечтаещи да имат твоите приятели-помисли за това),
Така,че не се отчайвай.Мисли позитивно.Някъде там има хора жадуващи за теб!!!