.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Какво правите, когато сте тъжни?

Kakvo pravite kogato se 4ustvate tyjni , kogato ste izgubili moje bi edinstvenoto ne6to , koeto vi e karalo da stavate i da si lqgate s usmivka na liceto . Kogato ste izgubili 4ovek , na kogoto mnogo ste dyrjali , kogoto mn ste obi4ali i , koito mnogo vi e obi4al ; s kogoto ste imali mn vsesli momenti zaedno , bili ste si ne samo gadjeta , no i mn dobri priqteli , toi e bil si4ko za vass ? ;( kakvo pravite v takiva situacii ;( Moje bi temata mi e iztyrkana , glupava , a moje bi banalna , no se 4ustvam adski tyjna i nqma s kogo da si spodelq ;(

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...

absolutno po s16tiq na4in se 4uvstvah kogato se razdelih s biv6iq mi.Nz kak izd1rjah 6tqh da psihqsam.Priqtelite mi postoqnno praviha kupon4eta da me zabavlqvat no ne stava6e......dr lubov mu e maikata sega s1m s 4ovek mn po-stoinosten i 4ovek koito me obi4a mn pove4e ot biv6iq za kogoto si izplakah s1lzite
    .........................................nz vdigni glava kaji "mainata mu" i gledai samo na pred!

Град
    kadeto iskam
    Никога няма да преуспее една любов, ако на пътя и стои друга стара!!!

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    +1
    Любовта е най-важното на света

da no ne moje da zabravi6 nqkoi ako dr 4ovek ne ti pomogne!Kogato se vlubi v dr 4ovek 6te go zabravi!Az ne kazvam na sila da hodi s nqkoi! A da ne se zatvarq v tqh i samo da reve a da izliza s mom4eta se v nqkoi 6te se vlubi!

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от faxy
    da no ne moje da zabravi6 nqkoi ako dr 4ovek ne ti pomogne!Kogato se vlubi v dr 4ovek 6te go zabravi!Az ne kazvam na sila da hodi s nqkoi! A da ne se zatvarq v tqh i samo da reve a da izliza s mom4eta se v nqkoi 6te se vlubi!
    Не е тва решението, неможеш да забравиш някой като го замениш с друг(говоря ако истински обичаш някого)
    Просто се залъгваш за момент че той вече не е част от теб че не мислиш за него.. да ама не - чисто и просто залъгване. За да забравиш наистина човека по точно да истинеш щот хората не се забравят, най добре е да го направиш сам наясно със себе си, а не да се влияеш от околни...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от to6eto125
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    +1
    Така е. + тва не подкрепям тезата, че ако тръгнеш с някой друг ще забравиш предишния, мисля, че тва са глупости.. Кво правиш ли ? Ми аз не правя особено хубави неща като съм тъжна, така че не е хубаво да се зима пример от мене ( ) Та иначе.. Стойш си кротко, плачеш си.. Ще ти мине все някога..

Животът е адът описан в Библията!

В такива моменти се наревавам хубаво, до като започне да ме боли глава ... След това излизам с приятели, пия едно и забравям за мъката ... После като остана сама това се повтаря .. и така до като не го забравя ..
    хах
    Успех!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Преживявам всичките ни хубави моменти заедно отново и отново.
    ...и продължавам да се будя и да заспивам със същата мисъл за него, слушам разни балади, гледам множество филми в компанията на много носни кърпички и шоколади..бонбони и вафли...

Така или иначе времето 'лекува' и няма вечно да си така.. само че трябва да се премине и през това...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Първо ми е сдухано,после се ядосвам и си тегля майната до следващия път.Като се сдухам,надувам музиката и почвам да се кълча пред огледалото! Не знам,просто ми минава с времето..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

В началото ми беше страшно тъжно. Една сутрин се събудих и си помислих как искам сега да заспя и да се събудя след 4-5 месеца, когато нещата ще са отминали... и после си казах "Животът не свършва с едно момче и една раздяла! На 17 животът ми едва сега започва!" Беше ми трудно, но знаех, че трябва да продължа, защото животът продължава със или без мен. Понякога бягах когато ми е тъжно - просто докато тичаш е по-трудно да плачеш, пък и се съсредоточаваш върху други неща и спираш да мислиш за раздялата. Прекарвах повече време сред хора и по-малко сама. И след 6-7 месеца в един момент осъзнах, че наистина вече съм го преодоляла - не забравила, а просто преодоляла. Вече не плача като си помисля за хубавите ни моменти заедно, не си мечтая да съм с него, защото знам, че няма смисъл - отново ще ме направи нещастна, едва ли се е променил, както твърди.

spokoino,i az sym se chuvstfala taka!Ne e svyrshil kraqt na sveta.Prosto tova che si tyjna ne go pokazvai izbqgvai natovarvaneto na mozyka s tezi ''izlishni misli'' Shte go prejiveesh,znam lipsva ti,trudno e.tova moje bi vseki go e izpitval Predylji s usmivka napred i ne se podavai na tygata

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi bih revala vsqka ve4er predi da zaspq

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Последния път когато бях чак толкова тъжна си издрах на ръката две "Н"-та....задоволява ли те одговора ми...
    Брях,брях

Всеки е изпадал в такива моменти,даже и най-големия непукист.Постави си някоя цел и малко по-малко се отдай на нея.Можеш да се запишеш да тренираш спорт,танци,дори и някой нов език.В никакъв случай не слушай балади,който само те натъжават,излизай с приятели,сега можете да отидете на ледена пързалка,да направиш купон увас или да отидете някаде на вила или хижа,можеш да си направиш разместване в стаята,да танцуваш.Идей много,само не оставяй самичка и успех,че стана дългичко
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Re: Какво правите, когато сте тъжни?

Цитирай Първоначално написано от milata^kuklichka
    Kakvo pravite kogato se 4ustvate tyjni , kogato ste izgubili moje bi edinstvenoto ne6to , koeto vi e karalo da stavate i da si lqgate s usmivka na liceto . Kogato ste izgubili 4ovek , na kogoto mnogo ste dyrjali , kogoto mn ste obi4ali i , koito mnogo vi e obi4al ; s kogoto ste imali mn vsesli momenti zaedno , bili ste si ne samo gadjeta , no i mn dobri priqteli , toi e bil si4ko za vass ? ;( kakvo pravite v takiva situacii ;( Moje bi temata mi e iztyrkana , glupava , a moje bi banalna , no se 4ustvam adski tyjna i nqma s kogo da si spodelq ;(

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    ревем и пак ревем.. и продължаваме напред.. и др мом4ета има не само едно! :> и един савет не на всяко мом4е си давай сърцето за да не страдаш после пак.. и пак .,не всеки го заслужава но това ве4е е др тема ае горе тиквата и без глупости. Успех! :> :> :>

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Като съм тъжен давя мъката с твърдо гориво и слушам песни на Южен вятър
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз пък започвам да си пея,не че по цял ден не пея,но започвам да си пея тъжни балади и плача,после ми минава и си надувам музиката до дупка :P

mi ne se zatvarqm v sebe si. vednuj go napravix a ne trqbva6e 6toto taka go prejivqvam po trydno. zanimavam se s ne6to za da ne mislq za tfa koeto e stanalo i da ne mi e gadno. vur6i rabota.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    пиша всичко, което искам да кажа и накрая го изтривам, или разказвам, но само на хора, които могат и искат да слушат...и имат какво да кажат, после просто се усмихвам и му тегля майната...спирам да се занимавам с мъже и обръщам внимание на прятелите си....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Otgovor : revy [pla4a]

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Преживявам всичките ни хубави моменти заедно отново и отново.
    ...и продължавам да се будя и да заспивам със същата мисъл за него, слушам разни балади, гледам множество филми в компанията на много носни кърпички и шоколади..бонбони и вафли...

Така или иначе времето 'лекува' и няма вечно да си така.. само че трябва да се премине и през това...

Град
    sofiq
    milata^kuklichka spokoino be mili4ka..mn mi e kofti kato cheta takiva temi kato tvoqta,prosto za6toto sum izpitvaala sushtite chuvstva i znam kakvo ti e sega..az obiknovenno si pusnam tujni pesni pregryshtam edna plushena igrachka i mnooogo placha...na dr den po su6tiq na4in...i vse edin den se poqvqva nqkoi drug i leko poleko zabravqsh predniq...ne se otchaivai...
    aa mejdy drygoto ti na kolko si ?

Емииии Слушам LP,ям шоколад,или сладолед(ако е лято).Ако има с кой да изляза излизам за да се разведря малко...и много други работи,ама все пак зависи кво е станало...

един ден...преди около 3 години ме беше зарязал човек на който адски мн държах...и ми беше адски тъжно....Тогава един приятел ми каза "ех ти пък,момчета под път и над път...с лопата да ги ринеш..все ще изкочи нещо свежо като за теб" тези думи ме успокоиха..
    Просто почувствах че има човек който ме подкрепя..а в този момент това ми беше мн необходимо
    Та извода е че приятелите могат да те измъкнат от депресията \/ \/ \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си