.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    През последните два месеца и аз се чувствах ужасно тъжна и просто не излизах никъде,слушах любимите си песни и гледах да се занимавам с нещо различино ,за да не мисля толкова за причината за състоянието ми Наистина е много гадно ,когато ги има тези моменти на тъга и носталгия по нещо толкова скъпо и толкова обично ,но все пак това е живота Понякога ,в някои от моментите просто сядах на леглото си и само мислех ,връщах се назад във времето когато съм била щастлива Вярно после ми стваше още по тъжно ,но ...

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

na 17 sm
    PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Слушам тъжна музика, но най-добре си изкарва яда на тренировките

винаги когато съм тъжна или ми се е насъбрало много и трябва по някакъв начин да си го излея си пускам някой мой любим филм (последния път беше Пърл Харбър) и се наплаквам хубаво..за сичките пъти,в които ми се е искало, а не съм го направила..поне на мен страшно много ми помага това..много ме разтоварва

вземам хапчета Анти-мъка помагат за всичко

гледам смешни клипчета в ютюб, по-скоро дебилски, но ведри и слушам позитивна музика другото е чат с ведри хора или просто гледам да се намирам в работа

KOgato sam tajna,ostavam sama v moqta staq i si puskam nqkoq balada...Poplakvam si,za da mi olekne i zapo4vam da rasajdavam nad slu4iloto se Posle lqgam da pospa malko i kato se sabudq se obajdam na moqta BEST frend,izlizame nqkade da se rashodim i tq me uspokoqva
    Всяка лъжа повтаряна многократно,става истина!

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    гледам смешни клипчета в ютюб, по-скоро дебилски, но ведри и слушам позитивна музика другото е чат с ведри хора или просто гледам да се намирам в работа
    един човек от цялата тая тема,дето да знае какво би трябвало да направи!Браво!Поздравявам те!Не е подигравка или нещо от рода,напротив.До сега чета как всички вместо да се разсеете,дсе сдухвате още повече!Голяма работа-скъсали сте с някое момче "мъжа на живота ви""Живота е пред вас.Както са казали хората,той не е нито първия,нито последния.Има още толкова да се разочаровате,че и повече Не си тровете живота от сега,като станете на 30 тогава се затваряйте и слушайте тъжни песни,а сега си живейте живота!

Град
    Русе
    Не се отчайваи не е дошъл края на света.Има толкова момчета.Пусни си нещо което ще те разсея,а не тъжни песни.

Не съжелявай за нещо което си изгубила!Радвай се, че някога си го притежавала!!!Гледай на това от добрата страна!Мисли си че утре ще срещнеш по-готиния, човека който ще те разбира повече от предишния!Който ще държи на теб -който няма да те предаде!Не се отчайвай!!!
    Kill one person and you are called a "Murderer"
    Kill a million people and you are called a "King"
    Kill everyone on Earth and you are called a "God"

Не съжелявай за нещо което си изгубила!Радвай се, че някога си го притежавала!!!Гледай на това от добрата страна!Мисли си че утре ще срещнеш по-готиния, човека който ще те разбира повече от предишния!Който ще държи на теб -който няма да те предаде!Не се отчайвай!!!
    Kill one person and you are called a "Murderer"
    Kill a million people and you are called a "King"
    Kill everyone on Earth and you are called a "God"

ох по принцип като се сдухам и нищо не може да ми оправи настроението но иначе сии изливам мъката в/у някоя фр .. и ми олеква

На пълно съм съгласен че със друг човек нещата не се оправят поне според мен.Когато пробвах така само се наранявах повече и повече и ..целувах новата а виждах истинската(старата) под думата старата искам да кажа че със това момиче съм ходил много малко време но от 2 години я обичам и човек обивам за нея и няма да се откажа докато не си постигна моето(без значение кога ще е ) а това за успокояването аз си осилвам няколко песничи на "kingsize" слушам ги по дестина пъти всяка и ми минава докато не я видя отново и така всеки ден Надявам се със теб да не е така а да се оправиш УСПЕХ
    Надеждата Умира последна

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ъъъъ говоря много глупости, плача и се правя пред хората, че не ми пука и колко гадна кучка съм. А всъщност не съм чак толкова гадна.
    Иииии гледам филми, тогава избягвам да слушам музика, за да не пускам балади и да не рева.. или пък обратното, пускам балади, за да плача умишлено...

Плача, плача... Абе, правя каквото ми е на сърцето. Всеки път е различно.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

slu6am pesenta Choki na Obraten efekt ;] pomaga mn - pone na men
    Не страдай за някой, който не те обича и не изпитвай любов към някой, който няма да отвърне на чувствата ти

Фен
    Град
    България
    В такъв случай мн трудно можеш да направиш нещо, което да те разведри или да те накара да се почуставаш по-добре!Не е лошо да излезнеш с приятели, да правиш нещатат , които обичаш и да слушаш музика, която те кара да танцуваш,която те прави лууууууууддд !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Като съм тъжен давя мъката с твърдо гориво и слушам песни на Южен вятър
    +1
    ....или се напушвам жестоко...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

когато съм тъжен.... слушам музика депресираща или изнервяща или блъскам във фитнеса и слушам музика

п.п. а да и ако съм с колата в завоите влизам с вратите напред
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Повече от фен
    Не е банална темата, защото всеки от нас го изпитва.Аз също съм го изпитала.Беше ми много трудно.Сврях си се в едно ъгълче на леглото и хубаво си поплаках за отминалите весели дни.След това оставих миналото зад себе си и продължих.Винаги ще има тъжни моменти, но преди това е имало весели, мисли за тях а не за болката!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

No kogato mislish za veselite momenti oste pove4e strada6 , oate pove4e ti stava my4no 4e te nikoga nqma da se vyrnat i 4e si zagubil si4ko tava samo za edin mig ili oste po-lo6o ako pri4inata e prosto glupava ... ;(
    PreDai Se Na JelaNietO Da Me iMaSh , PreDai Se Ne JelaNietO Da Me LiuBiShHh ...

dont get it twisted

Здравей!
    Не съм чел коментарите на другите, но положението ми е много познато. Миналата година когато това се случи с мен (а и ме унижи приятелката ми на всичкото отгоре) изгубих всякаква способност да се справям с малки психически проблеми за няколко месеца. Истината е че мене Рап музиката и четенето на някоя яка книжка ми връща душевния покой. Все пак ние тук нямаме 20 години а времето лети, така че за няколко месеца се взех в ръце, разбрах че отчаянието не е нечина и започнах да се уважавам. Излизахме с приятели, пийвахме, пускахме Еврофутбол (хазарта много ме влече ), карах си мотора и накрая приятелката ми уж разбра какво е направила..
    Сега пак съм с нея, и тя ми се моли .. а не аз. Обичам я, но пак имаме проблеми и се надявам да се оправим.. Както и да е, истина е че това което не ни убива ни прави по-силни! В труден момент би трябвало да осъзнаеш истини за себе си.. да откриеш талантита си и тн.
    Няма смисъл да се отчайваш, живота и без това не е розов като цяло!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Всъщност се опитвам да си върна изгубеното. Ако наистина е значело много за мен и не може да бъде заменено.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Не съм изпадала в такава ситуация, че да кажа какво правя... Случвало се е да нямам това, което бих искала, но не и да губя това, което "имам" (слагам кавички, защото не мога да кажа, че човекът, с когото съм и на когото най-много държа, е мое притежание).
    Моят съвет е да не потъваш в самосъжаление. Излизай навън, радвай се на лека-полека идващата пролет. Сигурно си знаеш това за приятелите, но ако ти се остава сама, остани. Поплачи - ще ти олекне, знам от опит. Но не прекалявай! Не трябва да става системно занимание, това е само за момента да разпуснеш, преди да си подредиш по-добре мислите в главата как да продължиш напред. Гледай забавни филми, но не и любовни! Според мен детските като "Таласъми, ООД" и "Ледена епоха" са най-подходящи. И пак казвам: НЕ СЕ САМОСЪЖАЛЯВАЙ!
    УСПЕХ!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

излизай с приятели и избягвай да си оставаш самочка ... хората около теб винаги ще намерят как да те разсеят а на мен спец. винаги ми е действало добре просто да лежа и да си слушам хубава музика - успокоява

Re: Какво правите, когато сте тъжни?

Цитирай Първоначално написано от milata^kuklichka
    Kakvo pravite kogato se 4ustvate tyjni , kogato ste izgubili moje bi edinstvenoto ne6to , koeto vi e karalo da stavate i da si lqgate s usmivka na liceto . Kogato ste izgubili 4ovek , na kogoto mnogo ste dyrjali , kogoto mn ste obi4ali i , koito mnogo vi e obi4al ; s kogoto ste imali mn vsesli momenti zaedno , bili ste si ne samo gadjeta , no i mn dobri priqteli , toi e bil si4ko za vass ? ;( kakvo pravite v takiva situacii ;( Moje bi temata mi e iztyrkana , glupava , a moje bi banalna , no se 4ustvam adski tyjna i nqma s kogo da si spodelq ;(
    Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3[/b]
    Горе главата не е дошъл края на света..лично аз излизах много гледах постоянно да съм сред хората за да не мисля толкова много за нея, е естесвено след като се прибирах и оставах сам - няма как пак за нея мислех.Ако няма начин нещата да се оправят и да се съберете пак..помисли,огледай се,излизай с приятели пък знае ли човек някой ден.........
    We won't let them change how we feel in our hearts
    We're not gonna let them control us
    We won't let them shove all the thoughts in our heads
    And we'll never be like them !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си