Stranno za6to no za parvi pat pi6a tuk... moje bi nikoi nqma da mi obarne vnimanie no imam nujda da spodelq na nqkoi, drugo ne mi ostava ! Takam... zna4i hodq s edno mom4e 9 meseca tragnahme na 2 mai i toi lqtoto zamina , i ne se vidqhme lqtnata vakanciq osven 2 pati kogato toi doide i kogato az otidoh! ima6e edno drugo mom4e , koeto mi dava6e tova koeto moeto mom4e nemoje6e da mi dade to4no togava , t.e. kazva6e 4e mn me obi4a i 4e zavisi ot men i me obsipva6e s absolutno cqlata si lubov no az ne iskah da se obvarzvam s nego no v 1 moment toi mi kaza taka ima6 2 dena da re6i6 , a togava6nata mi nai dobra fr kaza da ne go ma4a i da si bada s nego 4e mom4eto mi ne me e obi4alo i t..n. na neiniq imen den - toi be6e to4no vtoriq ot dadeniq srok az se obadih na moeto mom4e , no toi ne mi vdigna , 4esno kazano ne mu vqrvah , i bqh super obarkana za6toto toi mi kaza 4e predi men e bil golqm broikadjiq , momi4eta samo za edna no6t i taka broikata im e stignala 20.... no az znaeh 4e toi me obi4a , no vapreki vsi4ko se samnqvah togava mom4eto, vlubeno v men me celuna na tozi id , bqh i pila no tova ne e opravdanie , otvarnah mu..... i tragnahme hodihme 2 dena , az prez cqloto vreme se darjah super grubo s nego ne go celuvah , ne go pregra6tah , ne mu davah ni6to , no toi si be6e vluben ...... sajalenie ... nz kakvo moeto mom4e znae6e za celuvkata no ne mu kazah 4e sam hodila s toq 6toto za men ne be6e vrazka tova ... toi doide 1 pat lqtoto poradi toq slu4ai i se sdobrihme be6e trudno, vidqh salzi v o4ite mu... pla4e6e... i az otidoh 1 pat tam , sled kato se varna toi nau4i 4e sam hodila s toq lqtoto ot drug 4ovek ot sa6tata priqtelka za koqto govorih po gore... i ne moje da go zabravi , za men ne be6e izneverq za6toot ne vlojih nikakvi 4uvstva , za parvi pat ne mi vdigna tel , po4uvstvah golqma bolka, napravih go ot sajalenie i uplaha , nikoga nqma da si go prostq , imeto mi e vina.....