.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Trqbva mi tema..

Trqbva mi tema..

Nqkoi moje li da mi dade nqkakvo ese po etika i pravo na tema: "Obiknoveniq chovek ima samo edna grija:kak da ubie vremeto si,a umniqt kak da go upotrebi.Na mn mesta sum tursila,no nikude q nqma tazi tema i nishto svurzano s tova ne otkrivam!!!
    ~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~

Голям фен
    Не се ли досети,че сама можеш да си го измислиш!?
    Пиши нещо такова: Хората се различават по своята същност и интереси,но е факт,че един човек,който знае какво иска и има цели,използва времето си много по-ползотворно от този,който прави нещо просто ей-така. Целенасоченият човек разпределя времето си,така че да има възможност за всяка една дейност,която желае да извършва и да се занимава с нея. Губенето на време е характерно за тези,които не се вълнуват особено от това какво правят и какво постигат.
    Бла-бла-бла,давай в подобен том,нищи там мисли,разпъвай локуми,размърдай го това сиво в-во!

Vinagi pisha temite si sama!No specialno za tazi,reshih da potursq neshto po-interesno!
    ~~~Sytrin ne iskam da se sybujdam,iskam noshta da prodyljava,i sus celyvki da me dokosvash,a tvoq miriz po men da ostava~~~

Град
    Bikini Bottom

Re: Trqbva mi tema..

Цитирай Първоначално написано от {CinDerella}
    Nqkoi moje li da mi dade nqkakvo ese po etika i pravo na tema: "Obiknoveniq chovek ima samo edna grija:kak da ubie vremeto si,a umniqt kak da go upotrebi.Na mn mesta sum tursila,no nikude q nqma tazi tema i nishto svurzano s tova ne otkrivam!!!
    ти май Убиваш времето си като чакаш някой друг да ти го напише

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си