Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
На теб не ти ли се е случвало да не искаш никой да виждаш, с никой да не говориш, просто всички да те оставят на мира?! Не може ли един ден да бъде сам с мислите си, с проблемите си или дори с приятелите си?!
Именно.
И ако това ще те успокои поне малко, ще ти кажа, че в момента с моя приятел сме точно в същата ситуация. Е, почти същата, просто защото аз не си втълпявам излишни психарии и т.н. филми. Вече втори ден не сме се виждали, не сме си писали, не сме си говорили! В момента дори не знам къде е! И всичко е точно заради това, което каза sh3_1s_7h3_0n3 - просто имам нужда да осмисля някои неща, случили се напоследък. Разбира се, не мисля да се впускам в подробности тук, само исках чрез моя личен пример да те убедя, че се притесняваш без повод! И накрая, съвета, който ще ти дам - ами защо просто не го потърсиш и да поговорите??... Утре, вдругиден... Да си изясните ситуацията, тъй като виждам, че май си тръгнала да тълкуваш нещата в грешна посока. Желая ти успех! И се научи да не се впечатляваш прекалено от неща, които впоследствие осъзнаваш, че съвсем не са толкова сериозни, колкото си си представяла