- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Самата истина !!!!!!
Не спряха темите относно членове, гърди (и аз съм пускала) та искам да кажа следното първо към момчетата :
Размера има значение. Добре е да е повече от 10 см - Над 12 - перфектно. Не се комплексирайте! Ако и толкова нямате давайте яростно с него после пръсти езиче и много подобни неща! Момичето ще е във възторг!
Вярно е, че има проблем относно въпроса "Как ще реагира тя като ми го види?" ... Ако те обича ще го харесаи няма да се приструва, защото любовта прави всичко твое красиво в нейните очи. Ако ти се изсмее и ти каже, че е малък - не я поглеждай и я остави! Защото има момичета, които не знаят както удоволствие може да достави 1 член дори да не е над 16 см, но все пак си говорят. Не се страхувайте ходете с високо вдигната глава
![]()
Заключение: И да е малък ако ЗНАЕТЕ КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ (това е важно) момичето винаги ще бъде доволно независимо от размера \/ . А ако е прекалено малък просто го търкайте там а после езиче и пръсти! За Вашето удоволствие може просто орална любов !
За момичетата - размера на гърдите !
Няма проблем! Доколкото знам момчетата не се "възхищават" на огромни цици! Колкото и да са големи им се радвай! Не използвай потплънки и различни неща, които да ги увеличават на външен вид...няма смисъл........
За двата пола -
Не се притеснявай от външния си вид! Ако дадения човек те обича ще те възприеме какъвто/каквато и да си !![]()
....
Ако проблема е с теглото - фитнес и усилени тренировки!
Айде хора живота е хубав няма място за комплексиСъс здраве
![]()
Започването на полов живот :
Епа хора ко се притеснявате ?! Има едни думи "Живота е кратък" Ама чак толкова не е ! Няма смисъл да почвате от рано ако не сте срешнали подходящия човек !Няма дадена възраст за започване или прекратяване на полов живот. Това може да е по всяко време. Не се бъркайте от това "Другите го правят айде и аз" . Всеки човек е индивидуален. Като го правят другите не е задължително и ти да го правиш !
![]()
А сега пропуснах да кажа и обратното го има....
Ако чак толкова се притеснявате за размерите си давам пример!
Мъж с прекалено голям полов член не може да го вкарва целия, защото момичето би го заболяло (това ще рече по-малко удоволствие за него) ...
Момичетата с прекалено големи гърди буквално им пречат и момчетата само ги зяпат!
И тук е времето да кажа и хората с по-големи размери СЪЩО да не се комплексират от сегашните ми думи, защото със всичко това исках да кажа, че РАЗМЕРИ,ОБИКОЛКИ и ВЪНШЕН ВИД нищо не струват пред ЛЮБОВТА, НЕЖНОСТА и ЧУСТВАТА![]()
Това е от мен![]()
Пфф мацка ЕВАЛА за тези думички кото си написала!!! \
/
Напълно те подкрепям!!!![]()
![]()
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
+1 suglasna symevalata
![]()
\/
=D> =D> \
/ \
/ \
/ \
/
![]()
![]()
+1 =D> \Първоначално написано от ludoto_f
/
Любовта е най-важното на света
Не го бях дописала, защото имах важна работа. Сега като се върнах го дописах ! Това е цялата истина хораааРадвайте се на живота! \
/
i az tei mislq 4e moje da si napravi6 kefa po mn na4ini ama ima nqkoi momi4eta deto sa sviknali s mn golemi ne6ta i to ne zaradi drugo ama prosto v no6tite kogato e studeno izpolzvat vs pod raka kato : dra6kata na metlata ima6e edna s desdurant deto kapa4kata ostanala v neq no tva e druga tema nai vajnoto e da se kara bavno i nejno i si dostavite max udovolstvie i posle da se po4erpte za hubavata rabota![]()
Браво !![]()
да, браво доста добре е казано
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!
mNogo doBrE napIsAnobravo
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
И какво като е добре казано и е истина? Как това мнение ще помогне на питащите?
Едва ли ще престанат въпросите за размери и големина, едва ли някой, който иска да знае дали пишката му е наред, ще прочете това мнение и ще утоли жаждата си за мнения на други..
Но, да.. и аз като бях по-малка, си мислих, че едно мнение може да променя цели виждания.. За жалост, не може!
Все пак, поздравления, че поне си достигнала до истината. Много хора и това не могат да направят.
Ако всеки, който го прочете, си извади някакви изводи от това, ще си отговори на много въпроси и ще разбере, кои са наистина важните ценности в живота.
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Аплодисменти за {SlaDKa}{B@by} ...която пусна смислена тема =D> /coca-cola/
Браво мацка,мн вярно написано..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
В 1 от важните теми има всичко за размера на пениса, ама тях май никой не ги чете. Чудя се тагава с колегите защо ли се пънем да слагаме материали, да правим препратки, да им придаваме стегнат вид.............Първоначално написано от foxy-to
Май с колегите си нещо не сте разбрали, че когато 1 човек има проблем не му пукат другите теми и иска да си го каже индивидуално за себе си да иска помощ! Темата я написах да дам кураж и си давам ЛИЧНОТО мнение по въпроса.. Моето и на моите приятели, а не мнението на човек, който от доста време е минал тинейджърската възраст като теб например, който дава инфо само от източници...Като ти е проблем да го правиш не го прави.... Аз давам мнение от мои лични наблюдения, а не от сайтове и чужди мненияПървоначално написано от krem4et0
Модовете пак се правят на преуморени...Това е тийн форум и си давам тийн мнението.... Тва е...
![]()
Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
А ТАКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първо на първо и аз имам известен опит и това, че не съм тийнейджър, не значи че мнението ми не важи. Второ явно не си чела мненията ми-аз рядко цитирам какъвто и да е източник, а в повечето случаи се позовавам на личен опит и наблюдения.........
Освен това повечето колежки правят същото. Само, че във важнте теми ако напишен собствания си опит ще кажете-вие за какви се имате да давате съвети и да си правите темите важни.........Няма угодия, ех.
Тема за размерите има. Твоята е хубава, но аз не виждам защо трябва да има специална тема за размера, след като това е публикувано във важната? Именно за това беше моя пост!