.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Да й пиша ли ? (по скайпа)

Здравейте! Напоследък съм в относително доста близки взаимоотношения с една колежка (и я харесвам,а дали тя мен... ми е трудно да преценя).Та вчера се засякохме в скайп и двамата, но тя не ми се включи ( аз също за да не излезе че й досаждам) и току тя ми прати смс да ме пита нещо ( няма значение какво) и тогава и се включих и початихме.По-късно по някое време пак се засякохме и аз й се включих.. поговорихме пак.Та... чудя се дали, че не ми се включва значи, че не и се разговаея с мен ... или просто чака аз да я заговоря... ?

Град
    STARA ZAGORA
    mhm kolejka..na kolko ste godini ?? Am i 6tom sled kato i pi6e6 tq ne te otrqzva a si 4atite..spored men 4aka ti da i pi6e6.. i ne i dosajda6 predpolagam..

Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    mhm kolejka..na kolko ste godini ??
    19

как може близо 90 човека да прочетат поста ми и само 1 да даде отговор толкова нямате ли някакво мнение по дяволите ?!?

Мега фен
    Град
    София
    Eстествено ,че да.Щом искаш да и пишеш,не се колебай ,а действай.
    Е,ако отношението и към теб,покаэва пренебрежение,не досаждай,но от това,което си написал,не мисля,че е така.така,че действай.
    [size=7][b][u]fosse cos

С всеки следващ, ваш, споделен проблем в този форум, четен от мен, аз все повече се убеждавам че сте пълни идиоти

ПС: Да й пиша ли по скайп ;
    Ся аках, да си избърша ли гъза ?!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GolDeeN
    С всеки следващ, ваш, споделен проблем в този форум, четен от мен, аз все повече се убеждавам че сте пълни идиоти

Най-важното е да бъдеш себе си!

[size=7][b][u]fosse cos

Еми пиши й, кво толкова се колебаеш?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от GolDeeN

tfa be6e dosta dobro aam iny4e po temata po princip az 4akam momi4etata da mi pi6at ne po4vam az 1-va ..........

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Пиши й, ко толкова

Оффф айде кажете че вече наистина незнам какво да правя...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако искаш толкова й пиши,няма лошо.

xaaxxa mi pi6i i be pi4. ti da ne si nqkav monax[/quote]

а що 1 път не изчакаш тя да ти пише.....ако въобще ти пише де...

bati idiotite sa pove4eto posetiteli na toq forum ( ili pone ima dovolno mnogo koito da razvodnqvat temite...) DGD

Град
    people`s wet dreams
    Не и пиши!

Не правете като 12 годишните , отиди при нея подари и цвете покания на вечеря ... За бога 15 годишен като мен ли трябва да ти казва какво да правиш с жена?

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Цитирай Първоначално написано от rrrrrr
    bati idiotite sa pove4eto posetiteli na toq forum ( ili pone ima dovolno mnogo koito da razvodnqvat temite...) DGD
    Абе аз бих казал направо

Цитирай Първоначално написано от midle
    Не и пиши!

Не правете като 12 годишните , отиди при нея подари и цвете покания на вечеря ... За бога 15 годишен като мен ли трябва да ти казва какво да правиш с жена?
    За. Кой нормален момче/мъж 'сваля' по скайп?

Направооо такъв проблем имаш,чее не ми се мисли.. пиши и бе с мисли нищо не става трябват действия,а и ако не ти отговори не се депресирай много
    ~I l0ve Him,He LoVeS Me--End of StorY~

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Лол... абе човек на 19 години си.. Защо не минеш на по-горен етап и да зарежеш варианта "скайп"? Уговорете се някой ден и излезте... със скайп нищо няма да постигнеш..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Не,не Й пиши (по скайпа).Напиши и телеграма и и я прати по пощенски гълъб.На 19 години не знаят дали да кажат "здравей" на момиче.Боже,Боже ..
    Това,че нямам изрази в ника от рода на 'kotence,pisence,sladurche,f,sexy,или baby' не ме прави момче !!

Това,че не ти пише тя .. не означава,че няма инетерес .. Аз лично рядко се включвам първа на който и да било..,пък ако някой които харесвам го направи пръв..разбираемо ще се зарадвам,после аз ще му пиша и така.. :P Въпреки,че skype определено не е най-добрия начин за комуникация,всеки сам си избира как и по какъв начин.. та успех
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Цитирай Първоначално написано от FreAk`OuT``
    Не,не Й пиши (по скайпа).Напиши и телеграма и и я прати по пощенски гълъб.На 19 години не знаят дали да кажат "здравей" на момиче.Боже,Боже ..
    =D>
    ~I l0ve Him,He LoVeS Me--End of StorY~

Цитирай Първоначално написано от rrrrrr
    еми ти кво очакваш? На идиотска тема идиотски постове.
    пп:пиши й няма да те изяде

Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
    За. Кой нормален момче/мъж 'сваля' по скайп?
    Цитирай Първоначално написано от kiss_me{P}
    Лол... абе човек на 19 години си.. Защо не минеш на по-горен етап и да зарежеш варианта "скайп"? Уговорете се някой ден и излезте... със скайп нищо няма да постигнеш..
    на същото мнение съм и аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си