- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАКВО МИСЛИТЕ ЗА БИВШИЯ/БИВШАТА НА СЕГАЖНОТО СИ ГАДЖЕ??????
Лапаш пръста ми съвеста ми се пробужда,никоя друга като теб не ме възбужда...
Усещаш ли ме бейби нямаше ме дълго тук, още аз ли съм бейби този в твоя ум, може ли да го направим когато всички спят, аз и ти в чершафите за последен път
Доколкото знам не са в добри отношения.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ni sa ponasqme s biv6iq i![]()
(vpro4em az mu q otkradnah ot nego
![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата
Хмм, не познавам нито 1 негова бивша, нито съм ги виждала, нито имена знам... нищичко![]()
Не знам много за нея,а и не се интересувам прекалено много!Ако се прекали с говоренето за бившите(дори да не са ходели,а е било само харесване),става лошо и неприятно!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Абсолютната к***а е...Добре, че той се осъзна на време и видя каква е всъщност.Момиченце, искащо да порастне и си мисли, че като го е направила на 13 вече е голяма.И е доста простичка, понеже няколко пъти съм говорила с нея преди да тръгнат.
Поста ми е доста злобен, но определено това е истината.
mrazq q..mrazq gi vsi4ki my biv6i..i poslednite 2 oshte my pishat i ne sa go zabravili se obesnqvat ii az se poburkvamm mn revnuvam..blqk
Искаше да заведе дело срещу мен.![]()
ne q poznavam no kato q gledam po snimki ne mi haresva pak i ne e ot nashiq grad ..nai lo6o6to koeto moje da se slu4i na edno mom4e![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mnogo q mrazq
pfffffff pulen obitak. 2 puti sme sa vijdali s nego i 2 puti sa zbixme de![]()
Ми.. не познавам нито едно бивше гадже на приятеля ми...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Кофти момиче![]()
Бегло я познавам, намирам я за сладурана.
Но иначе не ща и да чувам за нея. Изобщо. По определени причини. Болна тема.
Ами не знам мн за нея....тои не оби4а да говри за тжва понеже се е д1ржала много гадно и т1по с него0.предполагам 4е не струва!
Не я пазнавам,а и нямам мн желание да се запознаваме.Като външност бива иначе не знам.Важното е на него да му харесва моето мнение е без значение.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Пълно к*рве
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
ako go vidq na jivo 6te go ubia
i ne jelaq da go opoznavam
Любовта е най-важното на света
Нямам бивш, че да мисля каквото и да е за него...![]()
Но за единствената бивша на приятеля ми, ако мисля с каквито и да е лоши чувства, ще е много злобно, защото ми е най-добрата приятелка...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"