- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАКВО МИСЛИТЕ ЗА БИВШИЯ/БИВШАТА НА СЕГАЖНОТО СИ ГАДЖЕ??????
poslednutu mu gaje (predi men) beshe ena sladuranka rusichka mn sfesten chuvek i sled izvesno vreme ~ az
Ще се мразим докато ада замръзне...
Да не говорим, че като се запознах с нея (мнооого преди да тръгнат) беше някакво същество, което 2 думи на кръст не можеше да върже. Като тръгна с него стана доста по-отворена, тогава бяхме приятелки за известно време... ама отвориха ни и станахме коя съм аз...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И моя случай е същия....веднъж си бех вземал пищова щях да ходя да му разкажа играта щото не знаеше значението на думата " КРАЙ "Първоначално написано от inmortal
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
В момента нямам настоящ,но определено настоящите на бившите ми не ме харесват много много,ам това е напълно нормално все пак има изблици на женска злоба..Аз не съм такъв човек и не обичам да създавам проблеми на които и да било..,но все пак ако някоя има проблем за решаване с мен,няма да стоя и да гледам безучастно![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Ами..аз не ги познавам, ама нямам и желание. Той с повечето дори не е ходил, само секс за една нощ. Разправял ми е за някой много прости е така, колкото да се посмеем и до там.![]()
ми беше неква пикла,дет не знае кво иска и кой иска
offline forever!
ебаси тира дето беше![]()
хаха 4есно казано за бивша не се сещам коя е .. но последното момиче с което са се забивали .. пф не мога да я траяноси шини и постоянно слушам за нея.. камитуу та камитуу олеле нз де ми бърка
![]()
Нищо бивше не важи,само аз си струвам! :P
а така \Първоначално написано от rame
/
![]()
offline forever!
Of biv6ata mu e ne6to ujasno .. po vyn6nost gore dolo q biva ma po harakter ee typa k***a ( meko kazano ) koqto me mrazi 6ot zaradi men q zarqzahai sega se 4udi samo kak da ni skara s priqtelq mi
![]()
нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]
Една от моите BFFL и мн си я бичкам ама тя го заряза и се отвори шанс за мена и благодарение на мен сега не се мразят или по скоро той не я мрази
javascript:emoticon('
')
Smile
и аз съм така :PПървоначално написано от rammsteinkata_666
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Така си мислиш, защото не го познавашПървоначално написано от jd9238
![]()
![]()
Много е хубава, но ако я видя ще я убия
Дълга история
![]()
ти недей ми говори за бившия си, щот ша дойда...................Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
...и бившия ми е бла бла блаа и ... и .......ъЪъ...Първоначално написано от jd9238
![]()
Айде ела сега :P
Първоначално написано от jd9238
Е нз с'я... ;р
ай ей ся идвам и ще видим :PПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
ммм..точно бившата не я познавам..но като се замисля..не съм в добри отношения с никоя от предишните му приятелки..а и няма да бъда..как да се разбирам с някоя,която е целувала моето момче..това просто е невъзможно..
Не ги познавам и не ме интересуват![]()
>>> House Music <<<