Има едно момиче което ту ми показва че ме харевса ту не ии мн ме обърква незнам какви иска да бъдем .. Излизаме на кафета ала бала кино .. по скайп се си пишем ии си говорим тя знае че преди бях влюбен в нея но сега уж само приятели ии си говорим тя за бившия и аз за бившата ми хаха некфи такива ии си се оплакваме един на друг но тя ми дава некфи странни сигнали ии аз се обърквам .. Гушка ме по цял ден ии седим изпращам я до тях и тя ми обяснява как заслужавам някое по добро момиче и по хубаво ии че не съм бил толкова гаден както казват всички и некфи такива неща ... преди малко ми пише по скайп и вика ай ще гледаме филм ти от вас аз от нас и ще си говорим по микрофона и аз еми окИ .. и и викам че преди така правех с бившата .. и тя вика ми още по добре .. и некфи такива ии аз и тя ми вика хайде навънка само че аз си ударих крака и ме боли и викам ми немога боли крака и тя ок и аз няма да излизам.. само че бившия и приятел и се обади ии тя веднага навънка ..а тя не разбира че той я използва защото сега той в скъсал с гаджето си ии.. веднага при нея .. Незнам какво да правя и как да се държа с нея ..