- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На изневярата с изневяра???
Ами, не, не бих направила такова нещо.Тъпо е да изневеря само и само да си го върна.
tova e glupavo i detinsko nqma smisal! prosto poveche nqma da me ima men ako mi izneveri.... po dobre taka otkolkoto da mu otvrashtam sas sashtoto
Аз бих го направил!
Ако приятелката ми е изневерила,що и аз да не си нарпавя кефа да и го върна,вместо да късаме примерно.
![]()
![]()
az sum go pravil.. vmesto da skusam s momi4eto spah s druga kakto tq napravi na men.. i tq razbra i ni6to ne mi kaza .. vika mi sega sme kvit .. samo 4e haha bqhme zaedno o6te malko vreme i si4ko se preeba.. sega i 2-ta ni boli zaradi tova koeto napravihme .. i 4e be6e gre6ka .. tui 4e .. moje bi ne trqbva6e da go pravq..
ami..do sega samo edno momche,segashniq mi priqtel mi e priznaval za 1 iznevqra ii ne otvyrnah sys syshtoto..i nikoga ne bih go napravila..
Първоначално написано от aciko
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Колко и тъпо да е... аз го направих... не знам дали защото ме беше яд... но честно ви казвам - не съжалявам че го направих! Щом тя го прави и аз ше го правя... ее това беше отдавна и сега нещата са по различен начин...![]()
Не, няма, това е много тъпо..![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не, тва е безумно глупаво! Какво постигаш - абсолютно нищо.
Изобщо съм на принципа, 4е няма смисъл от отмъщения.
Теглиш му/й една и продължаваш...
![]()
Робинята на Quench
е не.. мн ясно че да..нали тряа да сме квит![]()
и после е ясно че ще скъсаме![]()
moga da namerq bezbroi drugi i to po gadni na4ini da mu go vurna... no tozi specialno ne mi haresva i ne mislq 4e nqkoga bih go napravilavse pak ne davam tqloto si za kakvoto i da bilo kamo li za ednoto otmu6tenie
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Не ,не бих постъпила така =D>
АЗ ЛИ4НО НЕ!Ако ми изневерят зависи но мисля 4е няма нито да простя нито да отм16тавам!
Разбирасе, че не ! Това са пълни глупости! [/i]
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
az li4no ne bix otvyrnala na iznevqrata zashtoto ako na men sa mi izneverili az shte znam kakva bolka mi e pri4inilo tova i nikoga ne bix go pri4inila na 4ovek kogoto obicham.. no ima i xora koito s jelanieto si da otmystqt na 4oveka koito gi enaranil te pravqt syshatat greshka kato nego.. provalqt vryskata si za ednoto natrivane na nosa na drugiqt...![]()
{{}}
Първоначално написано от ChErNoKoSkA_
Любовта е най-важното на света
Хммм много зависи... примерно ако ми е изневерил само 1 път.. едва ли - бих му дала 2ри шанс, но ако е било многократно - тогава вече е напълно възможно да му го върна...![]()
Не бих! Ако искам да си отмъстя то ще е по друг начин,не мисля че изневярата е най-подходяща.. Пък и така може самата аз да съжелявам после...
А и да отвръщаш така е адски детинско,едното лапе видяло от другото и дай и то да изпробва да види какво е..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Луда работа,заради един,защото ми е изневерил и аз да стана по-тъпа от него няма да стане.Късаме и това е.После,каквото ще правя си е моя работа. :P![]()
![]()
Аз пък не знам. Зависи в какво настроение съм. Глупаво е, знам, но не мога да контролирам емоциите си. Въпреки, че всеки, който захвърли с лека ръка, това което е имал, заслужава да изпита най-мъчителна болка. А игнорирането е перфектно за тази работа.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up