.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Град
    Варна

На изневярата с изневяра???

Ще отвърнете ли на изневярата с изневяра?Аз лично никога колкото и да ме е заболяло няма да го направя?
    А вие?Кой как мисли?

Ако не си знаеш цената, не си мисли че си безценен...!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, не, не бих направила такова нещо.Тъпо е да изневеря само и само да си го върна.

tova e glupavo i detinsko nqma smisal! prosto poveche nqma da me ima men ako mi izneveri.... po dobre taka otkolkoto da mu otvrashtam sas sashtoto

Град
    Варна
    Аз мисля също като вас,но неможете да отречете,че много хора го правят било то в момент на ярост или де да знам и аз .....

Ако не си знаеш цената, не си мисли че си безценен...!!!

Град
    На изток от рая
    Аз бих го направил!
    Ако приятелката ми е изневерила,що и аз да не си нарпавя кефа да и го върна,вместо да късаме примерно.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

az sum go pravil.. vmesto da skusam s momi4eto spah s druga kakto tq napravi na men.. i tq razbra i ni6to ne mi kaza .. vika mi sega sme kvit .. samo 4e haha bqhme zaedno o6te malko vreme i si4ko se preeba.. sega i 2-ta ni boli zaradi tova koeto napravihme .. i 4e be6e gre6ka .. tui 4e .. moje bi ne trqbva6e da go pravq..

Град
    sofiq
    ami..do sega samo edno momche,segashniq mi priqtel mi e priznaval za 1 iznevqra ii ne otvyrnah sys syshtoto..i nikoga ne bih go napravila..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Аз бих го направил!
    Ако приятелката ми е изневерила,що и аз да не си нарпавя кефа да и го върна,вместо да късаме примерно.

Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Sofia
    Колко и тъпо да е... аз го направих... не знам дали защото ме беше яд... но честно ви казвам - не съжалявам че го направих! Щом тя го прави и аз ше го правя... ее това беше отдавна и сега нещата са по различен начин...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не, няма, това е много тъпо..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    SF
    Не, тва е безумно глупаво! Какво постигаш - абсолютно нищо.
    Изобщо съм на принципа, 4е няма смисъл от отмъщения.
    Теглиш му/й една и продължаваш...

Робинята на Quench

е не.. мн ясно че да..нали тряа да сме квит
    и после е ясно че ще скъсаме

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Аз бих го направил!

Да... оферта си е.... хахахха

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

moga da namerq bezbroi drugi i to po gadni na4ini da mu go vurna... no tozi specialno ne mi haresva i ne mislq 4e nqkoga bih go napravila vse pak ne davam tqloto si za kakvoto i da bilo kamo li za ednoto otmu6tenie
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Не ,не бих постъпила така =D>

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

АЗ ЛИ4НО НЕ!Ако ми изневерят зависи но мисля 4е няма нито да простя нито да отм16тавам!

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Разбирасе, че не ! Това са пълни глупости! [/i]
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Град
    Pays de la Loire
    Колкото и гадно да е, колкото и голяма да е болката, не бих отмъстила по този начин. Дори изобщо не бих отмъщавала...по какъвто и да е начин. Губи мен, което включва и вниманието ми към него изобщо. Всичко, което е било между нас, рухва за миг! Следва тишина...

Град
    in ur dreams
    Лоша идея

nikoga

az li4no ne bix otvyrnala na iznevqrata zashtoto ako na men sa mi izneverili az shte znam kakva bolka mi e pri4inilo tova i nikoga ne bix go pri4inila na 4ovek kogoto obicham.. no ima i xora koito s jelanieto si da otmystqt na 4oveka koito gi enaranil te pravqt syshatat greshka kato nego.. provalqt vryskata si za ednoto natrivane na nosa na drugiqt...
    {{}}

Цитирай Първоначално написано от ChErNoKoSkA_
    tova e glupavo i detinsko nqma smisal! prosto poveche nqma da me ima men ako mi izneveri.... po dobre taka otkolkoto da mu otvrashtam sas sashtoto
    Любовта е най-важното на света

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Хммм много зависи... примерно ако ми е изневерил само 1 път.. едва ли - бих му дала 2ри шанс, но ако е било многократно - тогава вече е напълно възможно да му го върна...

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Не бих! Ако искам да си отмъстя то ще е по друг начин,не мисля че изневярата е най-подходяща.. Пък и така може самата аз да съжелявам после...
    А и да отвръщаш така е адски детинско,едното лапе видяло от другото и дай и то да изпробва да види какво е..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Луда работа,заради един,защото ми е изневерил и аз да стана по-тъпа от него няма да стане.Късаме и това е.После,каквото ще правя си е моя работа. :P

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз пък не знам. Зависи в какво настроение съм. Глупаво е, знам, но не мога да контролирам емоциите си. Въпреки, че всеки, който захвърли с лека ръка, това което е имал, заслужава да изпита най-мъчителна болка. А игнорирането е перфектно за тази работа.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си