.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Искам съвет

Започвам направо,значи имам си приятел,с който мн се обичаме и разбираме,но само дотук!Проблемът е там,че сме от различни класи!С една дума,той е беден,а аз мога да кажа,че родителите ми имат пари...и това пречи на връката ни,защото аз постоянно му давам,за да може да се виждаме,да излизаме по дискотеки,правя му подаръци,не го оставям без пари...но вече почва да ми писва,защото всичките ми пари отиват за него и за мен остават много малко.Просто нз какво да правя...Обичам го много,щастлива съм с него,но ми липсва онази част от връзката ни,в която мъжът е доминиращият.Вместо той да ме глези мен,се получава обратното!Ако някой е в подобна ситуация,може да сподели.Искам съвет какво да правя!Мерси предварително.
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Град
    STARA ZAGORA
    spri da go glezi6 ... ne maluk.. i sam 6te moje da se pogriji za sebe si.. ne e nujno ti da go osigorqva6 finansovo.. se pak ti e gaje .. ne ti e dete ...

Град
    На изток от рая
    На колко сте години?
    Надявам се има пари за хляб.
    Ако не,може да започне да работи (зависи на колко години е)
    Ако няма пари за дискотеки не го насилвай да ходите,може пък той да се чувства некомфортно,че му даваш пари,но да си мълчи.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    sofiq
    o boje tova e ujasno..nz kakvo da ti kaja..nqmam suvet..
    a vie na kolko ste ?

Еми аз съм на 18,той на 25 и му казвам,че трябва да си намери работа,но ние сме от малък град,в който найстина няма какво да се работи,в смисъл той си има занаят-стройтелство и припечелва някой лев,но това е рядко...

Град
    Под зелените смокини
    хрантутник
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Цитирай Първоначално написано от dark0s
    хрантутник
    Какво означава това?

Град
    На изток от рая
    Такъв,който има всичко на готово,без да прави нищо!

Taste the soup

Град
    Под зелените смокини
    Цитирай Първоначално написано от portokalkaa
    Еми аз съм на 18,той на 25 и му казвам,че трябва да си намери работа,но ние сме от малък град,в който найстина няма какво да се работи,в смисъл той си има занаят-стройтелство и припечелва някой лев,но това е рядко...
    който не иска търси причини,който иска търси начини
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

xrantutnik ozna4ava takuv koito 4aka na drugite da mu opravqt jivota. ama az ne mislq 4e e taka.

Аз съм изпадала в подобно положение.. малко по- различно, но да... не знам какво да ти кажа, аз не издържах много честно казано...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

И на мен вече ми писва,но съм с него близо година,това е първият мъж,с който съм имала интимен контакт,и сърце не ми дава да го остава,НЕ МОГА,просто съм свикнала адски много с него и дори,когато не се видиме един ден,ми е много мъчно!

Просто му кажи ,че е време да си намери работа ,дори и да не е по специалността му и т.н все пак това е мъж на 25 години !!!!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Варна
    i az sym na tva mnenie 4e nemoje da e na 25 godini i ti da go izdyrja6 .. ddz .. sy6to 4e nqmalo rabota .. vinagi moje da se nameri ... Uspex macka

Град
    На изток от рая
    Може да не си търси работа,защото си мисли,че ти ще го издържаш.
    Спри да му даваш пари,да го видим тогава.
    Не може в тоя живот всичко да ти идва на готово!

Taste the soup

Мерси мн на всички,мисля,че вече взех решение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си