- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова съм наранена :(..
Boje kakvo stava s men....ot edna sedmica ne sym volb6te na sebe si!
Imah priqtel s koito hodeh 4 meseca...4 meseca no..super seriozno v smisyl nie sme ot malak grad no u4im v oblasniq ..i prez sedmicata sme si tam..jiveehme zaedno v moq apartament tam..gotvihme si 4istihme si perqhme si zaedno..i toi mnogo me obicha6e..az bqh vse o6te naranena ot bivsha vryska..no i az adski mn go zaobichah..postoqnno bqhme zaedno..a kogato ne sme zaedno postoqnno govorihme po telefona..v tozi malyk grad nie sme sysedi i priqtelski semeistva..postoqnno bqhme na gosti edin na drug..i na6te mnogo se razvaha 4e hodim..
Ta tozi moi priqtel..predi da hodi s mene beshe nqkyv mn gaden jenkar..v smisyl vsi4ki gradski kurvi4ki si gi ebe6e ...i az mu bqh edna ot nai-serioznite vryski..ostanah s vpe4atlenie 4e toi dori ne obry6ta vnimanie na nikoe drugo momi4e..kazva6e,4e az sym nai-umnoto i nai-krasivoto momi4e s koeto e hodil..i mn me paze6e ot drugite mom4eta koito me zanimavaha..no edna sybota i nedelq az trqbvashe da si ostana v golemi grad..zashtoto v sybota bqh na olimpiqda po himiq...ii govorihme si po telefona..toi mi kaza che shte izliza na diskoteka s priqteli..i az si legnah..na drugiq den sled olimpiqdata reshih da se pribera pri roditelite mi..zashtoto i bez drugo moeto momche mnogo mi lipsvashe..edna priqtelka mi se obadi i mi kaza che priqtelq mi e na sysednata masa v edno kafe..i az bez da se zamislq si hvyrlih bagaja v kyshti i huknah natatyka..celiq grad znaeshe za vryskata mi i za golqmata mi liubov s tova momche..i dokato vyrvqh kym kafeto vsi4ki me gledaha super gadno..i me odumvaha..![]()
![]()
kogato stignah v kafeto vleznah..i vidqh moq priqtel da sedi na edna masa s edin negov priqtel i s nai-golqmata kurva ,koqto ne i stiga 4e e super grozna mi e 94 nabor..za neq znaeh,4e moeto mom4e predi vreme e imal vzemane davane..(samo sex)..v edin moment 6tom priqtelq mi me vidq sko4i i trugna kym men..i vsednaga me izkara ot kafeto i me zakara v kolata mu..kaza che trqbva da mi kaje ne6to..e da..vqrvate li mi 4e..izleznah ot kolata..vse edno mi udariha nai-silniq shamar na sveta..priqtelq mi se bil napil mnogo na diskotekata..i onazi malkata kurvi4ka mu se natiskala i toi q zakaral v tqh i q naebal..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne sym vijdala ve4e bivshiq mi priqtel ot togava..ot togava ne sym i izlizala..ne moga da otida na u4ili6te..v smisyl az si otidoh v toz golemiq grad i sled 2 4asa se vyrnah..zashtoto prosto en mojeh da sedq tam..vsi4ko mi napomnq6e za nego..sega ne znam kakvo stava s men..vyprosniq mi bivsh..neprekysnato mi zvyni..dori doide v kyshti da mi s emoli..no az go izgonih..
hora moje li da ima takiva hora...tolkova sym naranena..prosto nz kakvo stava.. az naistina go obi4ah![]()
Naistina mnogo gadno e postapil.... kazva6 4e si mnogo obi4ala, ti trqbva da re6i6 dali vse o6te go obi4a6 i dali iska6 da mu prosti6, dali si gotova no i dali toi zaslujava tazi pro6ka.....
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
някои го наричат слаба воля. на теб такъв човек ли ти трябва?
da tochno slaba volq..za proshka nqma nujda da se govori..shtom edin chovek mi e izneveril toi e minalo za mne..taka bqh naranena predi..taka sym naranena i sega..
Всичко идва за да си отиде и да ни даде още един шанс да намерим себе си...Ако те обичаше нямаше да го направи, а щом го е направил 1,ще го направи пак!По-смело!Времето лекува всичко.Само напред и нагоре...
Лошо е постъпил, наистина... но и съгласи се... ако не е било и т'ва момиче... м/у другото 94 набор ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тя въобще развита ли е, че да се натиска с приятеля ти... ( до колкото разбирам приятеля ти е над 18, щом има и кола...)
Всичко зависи от теб, мила,
Ако решиш - можеш да му наблюдаваш поведението. Ако разбереш че иска да се поправи, че наистина съжалява - дай му втори шанс. Но пък ако продължава, сякаш нищо не е станало, значи това не е човекът за теб
Успех!
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
въобще!Първоначално написано от praskovka91
За хората не можеш да говориш в минало свършено. Не се менят тооолкова кардинално, повярвай.
toi e na 21 az sym na 16...a kolkoto do taz malkata..kvo da vi kaja..ne i lichi mnogo che e 94 nabor..izglejda primerno..na..15-16..no..ne kazvam che az sym mnogo krasiva..ama tva momiche za nishto ne stava...ne moje da se sravnqvame..no ako mu prostq..utre pak shte se napie.i pak nqkoqkurva shte mu se natisne..i toi pak shte mi izneveri..razbrah go veche che e podatliv..ne moga da mu prosto v nikakyv sluchai..zashtoto az ne iskam postoqnno da si mislq toi kyde e i dali pak ne pravi gluposti..a i da mu dam vtori shans..volb6te nqma da e sy6toto..!
mi ti sama si kaza 4e e bil mn piqn .. i ne e znael kakvo pravi .. ne moga da ti se mesq v jivota no ako go obi4a6 dai mu vtori 6ans .. po tova koeto razkaza razbrax 4e mn go obi4a6 kakto i toi tebeUspex mili4ka
![]()
![]()
![]()
mi ne e taka,ne iskamda ti se burkam obache greshish..ti kaza che se obichate i tova e nai vajnoto...tova che e stanalo 1 pyt ne oznachava che shte stane i 2 pyt..segashniq mi priqtel..koito obicham do bezumie mi izneveri 1 pyt i doide i mi go kaza..i az mu prostih i v momenta ne poglejda dr momiche i vseki pyt kato stane vupros mi se izvinqva po 10 pyti ..taka che..dai mu 2 shans![]()
И все пак той само я е чукал. Такъв вид секс няма нищо общо с неговите чувства. Важно е при коя се връща. Аз също бих била много наранена, но бих му простила.
Абе ти чуваш ли се? Втори шанс? Нали така ще си помисли, че всичко му е позволено? Стига сте давали шитави съвети. Човека е сгрешил и трябва да си научи урока. Както и ти, прасковке![]()
На мнение съм, че всеки заслужава втори шанс. А и все пак е бил много пиян, така че...нЗз едва ли би го направил в трезво състояние..и все пак ти си го познаваш по-добре. А и все пак той ти го е признал, което говори много добре за него. Ако бях на твое място бих му простила.. и все пак ти си преценяваш![]()
Виж мен ако питаш всеки човек заслужава втори шанс. Ако мислиш, че имаш сили да му го дадеш - дай му го.
Животът е адът описан в Библията!
Ами да ти кажа, аз съм на мнение, 4е всеки заслужава 2ри 6анс. О6те пове4е, 4е е била виновна малката. Пък и това е просто секс, разбирам, 4е е много кофти, но има хора които изневеряват по другия на4ин (връзка). Ако не иска6 не му про6тавай, но се замисли, 4е той след като е бил "женкар" не е свикнал да се моли на моми4ета...Първоначално написано от praskovka91
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
tva 4e e stanalo vednuj...ne zna4i 4e 6te se povtori.. i ne milsq 4e 6te si pomisli 4e vsi4ko e pozvoleno.. vse pak se e probval da govori s teb a ti si go izgonil.. mislq 4e e razbral kolko te e naranil... az predlagam da mu prosti6 .. 6te pogovorite ... a 6tom i toi tolkova te obi4a nemisq 4e pak 6te se izduni taka .... vse pak ti re6ava6 no taka.. hem na teb ti e ujasno gadno hem na nego.. po-dobre se opitaite da poopravite ne6tata..a i sled kato e bil piq i e bilo samo enoto ebane.. tva naistina nqma ni6ty ob6to s 4uvstvata mu (kakto kazaha po-gore) .. vse pak ti re6ava6 .. uspeh![]()
+1Първоначално написано от honda^
...