.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Странен израстък?!

малко по-нагоре от срамните устни в дясно имам някакво топче подкожномалко ме боли не знам от какво е ама се притеснявам да не е някакъв косъм който от бръсненето да е останал под кожата и ся да набира гной щото една аверка я оперираха затфа на някой да му се е случвало нещу такова?!!

Същото нещо и аз го имам както ти си го описала, точно вдясно, само че съм момче.Напипвах го като топче и беше наистина голямо и по едно време ме боля като го барах мн.. обаче сега се смали и нищо не чувствам, само съвсем малко твърдо напипвам останало..Нямам и идея какво може да е??

Град
    sofia
    i az imah absolutno sa6oto ne6o predi vreme ,mahnah gnoita koqto se be6e sabrala,namazah go s iod i to mi mina,nz ot kakvo mi se be6e polu4ilo..

Някакво подкожно възпаление.Или от бръснене или от запушени мастни жлези.
    Ако не ти се махне до седмица отиди на лекар

moje da e bilo vsi4ko.kakto nqkoi dadaha primer podkojen kosum moje i vuzpalenie na limfnite vuzli 4esto se sly4va moje prosto subrana podkojna maznina.ako neiska6 da ide6 da se pregledai go namaji s ne6to koeto izgarq kojata(spirt,iod.te4na iodasept i tem podobni),no spored men vseki koito ima nqkvi stranni izrastuci trqbva da se konsyltira s lekar 6toto v dne6niq jivot vsqkakvi bolesti vurlyvat.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

И аз имам същото само че енад кожата.Дори се показва м/у ср. ми устни.Моля ви кажете какво може да ел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си