- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПфФ..Супер ми е гадно ;(
Значи..и аз нз как да започна.Харесвам едно момче от 3 год,но с него сме само на Здрасти.Ясно ми е че нищо няма да стане с негоКакто и да е него си го харесвам и нз дали някога ще спра
![]()
И до скоро си чатих с едно момче от моя град и нали по скайп целувки,прегръдки туй-онуй и той искаше да излезем на кафе и аз се съгласих.Това става след като сме си чатили около месец!И излязохме.Той беше с няколко негови приятели.Отидохме в една зала,а по пътя си държахме ръцете,понеже мен ме беше срам и той ми хвана ръката и аз не го пуснахИ тъй де отидохме в игралната зала.И той нали си приказваше с приятелите си и отвреме на време се обръщаше към мен и ми казваше нещо,ама мен си ме беше срам и си мълчах.Много малко говорих и то само с него.После той почна да ме целува,аз пак не се дръпнах.И това ми беше за първи път да се целувам
(почти на 16 съм
) После аз трябваше да си заминавам и той ме испрати сам и пак се държахме за ръце по пътя и се целувахме.После вечерта ми писа по скайп че съм била сладка че искал пак да излезем туй- онуй.И ето сега от 2 дена не ми е писал,а преедди да излезем не е имало ден в който да не ми е писал.
Една от моя клас е ходила с него и каза че си търсел гадже само за да я е*е.Ама нз дали да и вярвам на мен ми се стори много по различен
Ама както и да е той не ми е писал и сигурно няма да ми пиши.. сигурно не ме е харесал,щото аз съм леко пълничка и не мога да се целувам и сигурно е разбрал че ми е било за първи път и няма да ми пише.И аз обаче не съм сигурна,че искам да стане нещо повече,щото си харесвам още другото момче
и нз дали харесвам тоя от скайп достатъчно,за нещо повече.И сега ми е супер гадно като не ми пише
Какво да правя?
![]()
am....4estno da ti kaja ne sum izpadal v takava situacia i sugurno e gadno az puk hodeH s edno momi4e ot 3 godini i........abe zaebi nqma da razpravqm nqkoi po opiten trqbva da ti da de suvet za6toto az sum imal samo 3 vruzki(samo za6toto v moita kompania az sum s nai malko a dr sa s po 5-6i pove4e)obi4am q mn
![]()
Любовта е най-важното на света
ami macka nz kakvo da ti kaja ... zaslepena ot luibovta i az da ti kaja imax podoben slu4ei .. izlqzax na sre6ta s mom4e ot 4ata .. i taka o6te na pyrvata sre6ta trygnaxme (znam 4e e glupavo no ne me obvinqvaite ) i az si mislex 4e e super svesten i 4e e takyv deto misli samo za e*ane .. ama se okaza syvsem drugo .. ne xodixme mn no az suoer mn se privyrzax kym nego az sym na 16 a toi be6e na 22 ... i me zarqza sys sms ..a e na 22 .. ne mi e gadno tolkova za tova 4e me e zarqzal a 4e mi pisa sms a ne mi go kaz av liceto .. ZATOVA NE PRAVI MOQTA GRE6KA OPOZNAI GO I TAKA ISKAI NE6TO POVE4E... Uspex macka![]()
![]()
![]()
![]()
emi pishi mu ti de.. kaf e prublema sh0m ti e kazla che iska da izlezete pak znachi iska.. kolkoto do celufkata procheti nqkoq statia neshtu ubrazuvatelno.. a priatelkata moe da e kazala che si tarsi k0i da ebe samo sh0tu e zarqzal nea ;]
Хмм това, че не ти пише не значи, че не иска. Той си е изиграл картите, сега чака теб - така, че пиши му тиНяма нищо страшно
![]()
мхмПървоначално написано от MoHuTo
Животът е адът описан в Библията!
Абе иска ти да му пишеш,за да разбере дали и ти го харесваш![]()
pi6i mu ti
Доста странно е полужението при теб .По това което си написала поне на мен ми става ясно ,че не си готова наистина да започнеш нещо с въпросното момче от чата.Моят съвет е ако той иска пак да излезете е да излезеш и да видиш какво ще стане и ако се държи пак мило и яко с теб да опиташ с него ,но ако започне леко да ти намеква за секс и т.н не се замисляй и изобщо не се занимавай с него .Все пак момичето ,което ти е казало че си търси само какво да е*е е по на вътре в нещата и малко или много го познава по-добре от теб и не ми се вярва да ти го е казала това просто ей така .Успех и умната !![]()
Почти същото ми се е случвало с две момчета...скайп, после се виждаме, всичко окей (целувки, прегръдки), "кога ще те видя пак" и после все едно не се познаваме....С едното момче не сме се виждали (чували, писали) от този случай, пък другото ми е болна тема...както и да е.
Не знам какво точно да те посъветвам, ама примерно пиши му ти, кажи му, че искаш да се видите (не приемай не за отговор).Или си му била ей така за забавлението или просто чака ти да се сетиш за него, да му покажеш, че го харесваш и т.н. (надявам се да е това)
А за момчето, което харесваш от три години...по-добре се опитай да го забравиш, колкото и да е трудно
Пожелавам ти успех, защото знам колко е гадно да си в такава ситуация![]()
ami mila da ti kaja 4esno vse edno gledam sebe si predi dve tri godini.Izlizala sam s baq mom4eta ot 4ata ,no s posledniq s koito se zapoznah sme zaedno 1 godina i polovina ,a az sa6to sam palni4ka a gajeto mi e dosta gotino i neo4akvah 4e bi e hvanalo s men.Zatva moq savte e iz4akai opoznai mom4eto ,ako si struva ti sama 6te razbere6.A i ne slu6ai vinagi priqtelkite si ,vseki ima svoq mnenie za horata i tqhnoto ne vinagi e vqrnotoKasmet
![]()
![]()