- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Работа эа момиче на 16
Эдравейте!
Пиша ви,эащото имам малък проблем.
Първо да кажа-момИче съм,на 16![]()
Искам да иэкарам собствени пари,имам нужда от работа.До сега не съм работила и не съм наясно с някои неща.Какво мога да работа на 16,при положение,че съм малолетна?Не ми се иска да съм сервитьорка (не питайте эащо),пък и предполагам не може.Мога ли да работя в МакДоналдс например?Доколкото энам да,но эаплащането не било добро.А и аэ имам въэможност да работя само преэ уикенда
.Е,дайте някакви идеи,моля.
От София съм,ако има эначение.
![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Дa, можеш да работиш в макдоналдс, но не си заслужава заради парите. Заплащането е много зле. По-скоро ако търсиш контакти с нови хора, точно това е мястото, защото там работят предимно ученици. Но в този момент на годината това е единственото място, където биха те взели веднага.
Аабе сещам се за едно нещо, ама...![]()
Първоначално написано от Say It Right
kyrva?!?!?!?!?Първоначално написано от comics
![]()
![]()
Ох, че смешничко и оригинално!Първоначално написано от style_hip_hop
![]()
започни да правиш анкети. потърси из нета, щото не мога да ти дам точни координати.
това е нещо като почасова работа.
една приятелка бачкаше в такова, правеше анкети за някакви кредити във свободното си време и взимаше толкова пари, колкото анкети направи.
за месец взе около 100 лв![]()
ами на мен ми предлагаха да раздавам по изборите Карти4ки там нали да гласуваш за тях и дават ти около 500-1000 и седиш на центара и ги раздаваш и като ги сваршиш ти дават 60 кинта ! Но аз нямах време тогава и не оспях.Но като минах няколко дена по касно и тези които раздаваха като видят 4овек и му дават по 5-8 карти4киина4е братов4етка ми пък лепеше някфи етикет4ита варху едни такива кръгли дето се слагат за мухите и те се лепят ! ти само слагаш лепенката и носиш им един 4овал с налепени и ти дават 12 кинта ! Аиде късМЕт да си нАмериш нЯкфа рАбоТа
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
xa tva s lepenkite e mn qko :PПървоначално написано от LiLGrizzly
PP mi v golemite verigi magazini,ili CUM naprimer razdavat na vhoda nekvi karti4ki,pitai ako te ostroiva cenata...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Можеш да почистваш някой блок или къща 1-2 пъти в седмицата.Пусни си обява.Например в http://sofia.tochka.bg/
или раэлепи листовки по дъветата![]()
[size=7][b][u]fosse cos