- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Високи токчета
Namirate li za zubujdashti momicheta sus sandali na visoki tokove? Deisatvat li vi vuzbujdashto i sexualno?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Eating isn't cheating - Arnold
Само като са на раменете ми.
какво значение има дали момичето е стъпило на токчета или не ?![]()
Може да ми направи впечетление, но чак възбуждащо звучи малко силно казано.
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Az mn obi4am da hodq na tok4eta ama ne s1m zabelqzala mom4etata da se v1zbujdat ot tova!
i az taka mislqПървоначално написано от Komisar REKS
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!
a q sega si predstavete priqtelkite si , po oskydno belio v liubimiq vi cvqt i obuti s obuvki v syhstiq cvqt na visok tok , koito izvaiva krakata ...
dali ne e vyzbujdashto
obuvkite na visok tok sa bili i vinagi shte sa vyzbujdashti:P
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
i azПървоначално написано от wEar4o
![]()
Любовта е най-важното на света
абе ти не си наред бе човек
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Да!Първоначално написано от amatorium
Първоначално написано от miss california
Дам...права си ....!!!
Russian Aerospace Agency
Da![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Няма голямо значение, но възбуждащото идва от там, че когато мъжът види дама на токчета то следва и прасеца й да е повдигнат. това събуждало животинското в мъжа - той е хишник, а жената плячка, която трябва да хване : ) това разбира се е на подсъзнателно ниво, но уви действа - за мн по-секси се намират жените на токчета.Първоначално написано от jujulinkaa
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
+1Първоначално написано от olive_oil
Cqlata zadnitsa na jenata i samoto i stupulce izglejda super sexy prosto. Deistva napravo magnetichno osobeno s podhodqshti dreshki i obuvchitsi i pedikurche![]()
Eating isn't cheating - Arnold