Zdr imam sledniq problem.. s gadjeto mi hodim ot 23 dekemvri minalata godina.. pochti mesec.. no az nqkak si se oshte nemoga da se naucha da mu vqrvam. Vse si mislq razni neshta.. Neznam zashto go pravq .. ponqkoga si mislq 4e samo si tarsq pri4ina da se nerviram i karam s nego.Tova e shtoto bqha mn naranena vednaj i ot togava sum kato poparena.. Cql den da mi dokazvash neshto az pak nqma da povqrvam v nishto. A i za problema koito imam trqbva 4oveka da e postoqnno s men za da se osaznaq 4e ne vsi4ki sa takiva kato onova mom4e deto me narani.. no gadjeto mi uchi v drug grad i nqma kak da e postoqnno s men.. samo prez sabota i nedelq.. kakto i vakanciite..a tva napravo me ubiva.. a predstavete si 4e hodim ot skoro.. a az tolkova se draznq ot tva.. puk po natatak kvo li shte e..Ne 4e mi lipsva vnimanie.. naprotiv toi mi se obajda vseki den.. kato stane.. sled uchilishte.. i predi da si legne..no vse pak az mn se draznq..Neznam kak da razbera dali naistina darji na men.. Iskam da napravq neshto no neznam kakvo .. za da se obedq v 4uvstvata mu.. molq vi daite mi nqkva ideq..

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка