.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Скъсване на презерватив

Здравейте. Искам да попитам 1-2 неща и се надявам някой да ми помогне.
    Преди да се сложи презерватива има ли някаква вероятност да му има нещо (дупка или някакъв дефект) и как може да се провери? И по време на акта ако се скъса възможно ли е да остане само малка дупчица или ще се увеличи?
    Ако някой може да допълни някаква друга полезна информация ще съм благодарен! Мерси!

няма как да е дефектен от на4алото ако пък се притеснява6 купи си дурекс а когато усети6 4е се е скъсал най-добре го смени и продължи.дано да съм ти помогнала

kupisi durex i davai spokoini za prav pat shti e sig nqma da go skasash za da skasash prezervativ trqba da si doskata palav
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!

Има ги всякакви...всъщност има как да си е дефектен при производството независимо дали е Дюрекс,Спортекс или Уан Тач.... Просто като го слагаш,го слагай внимателно и го огледай хубаво...ако има някакъв дефект,то се вижда...на мен ми се е случвало..просто видях че има нещо като..е не дупка ама 100 на 100 щеше да стане дупка в последствие...като изтъркан..изтънял...не знам как да ти го обясня
    Просто го огледай внимателно
    Иначе по време на акта не мисля че може да се скъса на малка дупчица..просто се цепва и то яката...няма как да не забележиш
    Поставяй го внимателно и ще ти е мирна главата

Многооо благодаря!

Град
    sofia
    разбира се 4е има как да е дефектен още преди да си го отворил при транспорта, при опаковането...при кво ли не може да се повреди. преди да го отвориш провери дали е вакумиран, т.е. като го стиснеш посредата не трябва да спъхва.в противен слу4аи може да е скъсан..а ако се скъса по време на акта-просто го смени

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    може да се е дефектен! за да провериш дали му има нещо пълниш го с вода и то ще се разбере дали е скъсан

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Няма как да е малка дупка, скъса ли се ще забележиш, повярвай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си