- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Този човек ще ме побърка,а вече ме е объркал достатъчно!
Здравейте!
Всичко започна...хаха,няма да познаете!?От дискотеката и от алкохола.Преди не смеех и да го погледна,беше най-неосъществимата мечта според мен!Хубав,умен...и голям за менНо ето,че един хубав ден,или по-скоро вечер се започна
!Бях пиинала и отидох при него да му вдигам самочувствието!А знаех,знаех че има приятелка от 5 години!Готина,не знам дори как ме е забелязал...Иии,отидох аз при него да си поговорим.Взе ми телефона и сутринта към 5 и нещо,6 ми звънна!Говорихме си,всичко ок.На следващата вечер пак.После по някой друг смс...Докато не дойде 21.12.07г. и празнуването на един рожден ден.Събрах смелост с алкохол,както винаги до сега
и го викнах.Без да му задавам никакви въпроси го целунах,знаех че съм му симпатична.И преди това бях чувала,че питал за мен,коя съм,как се казвам и т.н.След тази целувка ми писа смс,колко е била сладка целувката и че никога нямало да я забрави и ... колко съм му липсвала.Замина в Сф.,пак се върна за петък и събота.Бях с него отново и отново и отново и отново...Влюбена съм,каза ми че и той е влюбен в мен,но му е трудно да вземе решение да зареже ли приятелката си,заради мен,защото много съм го обърквала.Не стига,че не бил в добри отношения с нея,а и съм се появила аз и съм го объркала още повече.Този човек се държи перфектно с мен,какви смс-и ми пише...ЛЕЛЕ!И аз се радвам,но винаги съм казвала,че чувствата трябва да се показват,а не само да се говори!До една степен ги показва,нооо веднъж хванах него и приятелката ми да флиртуват и се ядосах.Беше в дискотеката и го последвах,като тръгна да излиза и му казах,че съм го хванала с приятелката ми!Той започна да ми обяснямва,че и е казал,че ме харесва,че нз си какво.Изпокарахме се,сдобрихме се!После разбрах,че преди мен понеже изневеряваше на приятелката си с друго момиче,че я е лъжел,че е скъсал с приятелката си,или че е щял да скъса с нея!А това беше доста отдавна.Сега осъзнах,че и мен лъже така.Започна да си идва по-рядко.А иначе постоянно ми повтаря колко е влюбен в мен...Да му кажа ли да направи избора си м-у мен и приятелката му?Все пак ми писна да съм втора,ужасно е!Не го пожелавам на никой!Много ме обърква този човек,много!А съм толкова влюбена!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!