Здравейте!
Всичко започна...хаха,няма да познаете!?От дискотеката и от алкохола.Преди не смеех и да го погледна,беше най-неосъществимата мечта според мен!Хубав,умен...и голям за мен Но ето,че един хубав ден,или по-скоро вечер се започна !Бях пиинала и отидох при него да му вдигам самочувствието!А знаех,знаех че има приятелка от 5 години!Готина,не знам дори как ме е забелязал...Иии,отидох аз при него да си поговорим.Взе ми телефона и сутринта към 5 и нещо,6 ми звънна!Говорихме си,всичко ок.На следващата вечер пак.После по някой друг смс...Докато не дойде 21.12.07г. и празнуването на един рожден ден.Събрах смелост с алкохол,както винаги до сега и го викнах.Без да му задавам никакви въпроси го целунах,знаех че съм му симпатична.И преди това бях чувала,че питал за мен,коя съм,как се казвам и т.н.След тази целувка ми писа смс,колко е била сладка целувката и че никога нямало да я забрави и ... колко съм му липсвала.Замина в Сф.,пак се върна за петък и събота.Бях с него отново и отново и отново и отново...Влюбена съм,каза ми че и той е влюбен в мен,но му е трудно да вземе решение да зареже ли приятелката си,заради мен,защото много съм го обърквала.Не стига,че не бил в добри отношения с нея,а и съм се появила аз и съм го объркала още повече.Този човек се държи перфектно с мен,какви смс-и ми пише...ЛЕЛЕ!И аз се радвам,но винаги съм казвала,че чувствата трябва да се показват,а не само да се говори!До една степен ги показва,нооо веднъж хванах него и приятелката ми да флиртуват и се ядосах.Беше в дискотеката и го последвах,като тръгна да излиза и му казах,че съм го хванала с приятелката ми!Той започна да ми обяснямва,че и е казал,че ме харесва,че нз си какво.Изпокарахме се,сдобрихме се!После разбрах,че преди мен понеже изневеряваше на приятелката си с друго момиче,че я е лъжел,че е скъсал с приятелката си,или че е щял да скъса с нея!А това беше доста отдавна.Сега осъзнах,че и мен лъже така.Започна да си идва по-рядко.А иначе постоянно ми повтаря колко е влюбен в мен...Да му кажа ли да направи избора си м-у мен и приятелката му?Все пак ми писна да съм втора,ужасно е!Не го пожелавам на никой!Много ме обърква този човек,много!А съм толкова влюбена!