- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да се подготвя...?
Здравейте!Много ще ми помогнете,ако ми дадете съвети как "да се подготва"за посещение при гинеколог?Е чакам съвети.Мерси предварително![]()
offline forever!
не мисля че има кой знае какво да се подготвяш за гинеколог. Смятам че няма нужда да споменаваме чисто бельо и подобни хигенични неща. Единственото което може да направиш е да си помислиш какво искаш да го попиташ за да не забравиш нещо.
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Ами аз бях чела че преди да отидеш не трябва да използваш сапун,защото така се отмива нещо(не помня какво беше)И за това реших да питам и тук![]()
offline forever!
ами за интимните части по принцип не е хубаво да се използва сапун защото променя киселиността на средата което предразполага развитието на всичко възможно , поради тази причина има и специални интимни сапуни/гелове. Аз лично винаги си ги използвам преди гинеколог не съм имала проблеми до сега.
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Ами аз ще ходя,защото близо от месец ме боли отдолу.Не постоянно,но понякога.И се притеснявам![]()
offline forever!
Изкъпи се ... пий една студена вода да се успокоиш и върви ... няма нищо страшноПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Просто си тегли един душ и това е
Благодаря за мненията,но вече ходих.Наистина не беше страшно,но това,което ми каза,че имам ....и ме стресира.А сега трябва да ходя на прегледи...така,че ..![]()
offline forever!
Споко мацка.Важното е, че ще отидеш на лекар и той ще те оправи. Хване ли се навреме, каквото и да е, се лекува.
Има момичета,които не стъпват на гинеколог и после им се разказва играта(моята лекарка ми е казвала). Така че споко![]()
Казаха,че имам киста.Първоначално написано от pitan4icata
А симтпомите-болеше ме отдолу...и болката стигаше чак до коляното.Та за щастие се махна,ама тепърва се започва.Оттук натам само това ме чака,сигурно![]()
offline forever!