- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко ...?
Момичета колко от вас биха си признали че са се изпускали по време на анален секс?Момчета на вас случвало ли ви се е момичето ,което чукате в дупето да се изпусне след изваждането?
Ъъъ...Дебил!
Ако подбно нещо ми се случи то не знам дали ще имам "сили" да погледна момчето в очите след това.Знам също така че за да се избегне тази ситуация хигиената трябва да е на ниво и най - вече преди анален секс.Все пак да не забравяме че все пак понякога е възможна такава издънка , но не го пожелавам това и на най-големите си врагове.Първоначално написано от KLI_ENT
Russian Aerospace Agency
Ne i nadqa m se da ne se slu4i
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Kolko geroichno go kaza samoПървоначално написано от gergana_sweet
![]()
Ami sluchvalo se e da ima razni podobni neshta. Ako se pravi v podhodqshtiq moment, po podhodqshtiq nachin shansa e maluk.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
smqtam , che e do sigurnost i do umeniq da se kontrolirash i do higiena taka che kakto si go napravish:P
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Лааааа извратеняцииииии![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
хахах за тва не обичам аналния сексче ако стане някой гаф...мамата си трака
![]()
![]()
Tq pone mackata e otkrovena i si priznava.Първоначално написано от JIVOTNOTO
Първоначално написано от hardly_awakened
![]()
Брях,брях
Аз съм против аналния секс!!!![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Edna ot pri4inite ,po koqta ne bih go praktikuvala.
AHAAAMПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
нищо лично ама темата е много тъпа
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Моят приятел е предупреден, ч такова неща са възможни и естествени........не че правим анален секс, де, но той да си знае, че е възможно. Как бих реагирала-ще ми е ужсно неприятно опредерено, ама.................всеки си носи отговорността и си поема риска.
Първоначално написано от him4e_f
това е извратено ....
ако момчето е внимателно и ако се поддържаш няма да се стига до там..поне за сега нямаме такива проблеми..надявам се и занапред..
predpostavkite za analen sex s dadeno momi4e, sa vinagi da se izsira sled akta.. :/
Na toq pich vinagi sa mi haresvali mneniqta mu.Първоначално написано от eu.hyricane
Samo za protokola: edno vreme v osmanskata imperiq e imalo ibrikchiq - tova nai-chesto e bilo malko momche, koeto da takova sultana v dupeto za da moje da se izhodi ako ima zapek.
![]()