Пила съм Пантогар доста време...
А иначе ходих и на дерматолог, изписа ми лосион и витамини, но и те не помагат и нз кво да правя...
козметичните проблеми изискват много упоритост не се отказвай аз се отървах от дифузен косопад и отвратително акне с голямо търпение
Как се отърва от кокосада?
6 месеца се мазах с някакви ужасни кремове, които лекарката ми правеше. мажех се абсолютно всяка вечер и всяка сутрин си миех косата, ужасно беше + това съм изпила един кашон все различни лекарства. затова казвам, че постояннството е много важно
Не знам.. аз сега пия бирена мая и си мия косата с Пантен за обем иии съм много доволна.. За сега изглежда много добре, дано да стане още по- добре от маята
Samo napred, lutko lepa
cekaju te putovanja
ja sam tvoja avantura
a ti moja tiha patnja...
Не знам.. аз сега пия бирена мая и си мия косата с Пантен за обем иии съм много доволна.. За сега изглежда много добре, дано да стане още по- добре от маята
надявам се са те предопредили, че от бирната мая се пълнее
надявам се са те предопредили, че от бирната мая се пълнее
Е, да... ама аз ще изпия една опаковка и след тва малко почивка и ще видим какво ще стане..
Samo napred, lutko lepa
cekaju te putovanja
ja sam tvoja avantura
a ti moja tiha patnja...