.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Пъпеш

Пъпеш

Драги съфорумници, не знам дали сред вас има фенове на пъпешовия аромат, но аз определено го обожа-а-авам Искам да ви помоля в тази тема да пишете всички козметични продукти, които сте пробвали/помирисвали и сте харесали аромата на пъпеш (давам пояснението "харесали", защото всеки производител ароматизира по различен начи продуктите си и понякога не нацелва точно сладкия пъпешо полъх ) Посочете всякакви кремчета, сапунчета, дезодорантчета, парфюмчета и още каквото се сетите, само да е пъпешово.
    П.С. Ако някой ми намери и пъпешова маска за лице ще му пратя бира по пощата

Вие сте!

Супер фен Аватара на rakiQ
    на нивея има един балсам (аз го имам) с пъпеш
    1.
    мн е хубав..

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    сапун Camay, в една такава жълто-оранжева опаковка (светличка) - мирише на нещо средно между детска дъвка и пъпеш, но определено зарибяващ (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

http://www.kosata.com/bg/cleanser/detail/83/
    <--Почистващо мляко
    http://www.rubella.bg/products.php?l...kin&groupid=15
    <-- шестия продукт от горе надолу е тонизиращ лосион за тяло-дева botanic- екстракт от пъпеш и цитрус
    http://www.kosata.com/bg/shampoo-2-i...lon/detail/75/
    <-- детски шампоан меришещ на пъпеш
    http://viaverdebg.com/bg/cosmetic_li...=vis&pid=9&s=5
    <-- гланц за устни
    http://www.refan.com/product_info.php?products_id=552
    <--Натурален ръчно изработен сапун "ПЪПЕШ И КАЙСИЯ"
    http://www.casyopea.com/index.php?m=...188&prodid=645
    <-- сапун пъпеш
    http://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3...-p4463089.html
    <--- парфюм с дъх на пъпеш
    Или просто ароматни пръчки с екстракт от пъпеш

Аз си падам по разни такива...не точно на пъпеш...на някви плодчета такова :P
    Сега съм си зела детския шампоан на Шаума иииииии е супер як наистина(: и прай ебаси пянатааааааааа

на ботаник лосиона дето Funky Fresh го е споменала, мирише страхоооотно само дето аромата му не е много траен

Благодаря ви! Наистина много ми помогнахте и със сигурност ще пробвам някои от предложенията ви
    Ако случайно още някой знае нещо пъпешово, моля да пише. Още предложения никога няма да са ми излишни!

П.С. Видях и един детски шампоан с аромат на пъпеш, но не знам дали е подходящ за боядисана коса, затова се двоумя дали да си взема. Ето го и него:

Ако някой го е пробвал да изкаже мнение

Цитирай Първоначално написано от Madness
    детския шампоан на Шаума иииииии е супер як наистина(: и прай ебаси пянатааааааааа
    С малини дето е?
    Племенницата ми се къпе с такъв и има тук една опаковка от него. Къпах се 4-5 пъти, невероятен е. Мирише много готино.

и прай ебаси пянатааааааааа
    шампоаните, които образуват много пяна са бъкани с химия и са вредни за косата

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna

това е най - добрия сапун за мен и има страхотен мирис на пъпеш и остава за дълго...аз само с такъв се мия

дева botanic- екстракт от пъпеш и цитрус има хубав аромат, но като се намажа с него и след 5 минути му изчезва миризмата

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от zaharnatafeq
    Dove са вредни за косата да беееее
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Враца
    Ми аз съм ползвала балсама - хубав е

Цитирай Първоначално написано от radito
    Качеството на шампоана се определя от детергентите в състава му. До сега съм открила, че с некачествени детергенти са Pantene и Wash & Go. Може да има и други, но аз само за тези знам. А иначе що за качествен шампоан ще бъде, ако не прави хубава пяна

Сапуните на Camay, за които alice sw спомена наистина миришат много хубаво.
    Преди имах балсам с аромат на пъпеш, обикновен от аптеката, миришеш невероятно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Качеството на шампоана се определя от детергентите в състава му. До сега съм открила, че с некачествени детергенти са Pantene и Wash & Go. Може да има и други, но аз само за тези знам. А иначе що за качествен шампоан ще бъде, ако не прави хубава пяна
    И не само тези - Head & Shoulders също.
    Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...

Град
    Pleven
    аз сега съм с един балсам за устни пъпеш на Хармония и много си го харесвам.взех го от една аптека

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от n0r4eto
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    И не само тези - Head & Shoulders също.
    естествено!А иначе забраих да пиша по темата..преди имах един лосион за тяло на Avon с аромат на пъпеш, даже до скоро се размяташе в нас, ама го подарих на доведената ми сестра

[quote="radito"]
    Цитирай Първоначално написано от n0r4eto
    естествено!А иначе забраих да пиша по темата..преди имах един лосион за тяло на Avon с аромат на пъпеш, даже до скоро се размяташе в нас, ама го подарих на доведената ми сестра
    Защо? Не беше ли хубав?

BTW Купих си сапуна Camay и наистина миришр много приятно Лосиона на Дева само го помирисах и останах очарована. Доста добре да "докарали" аромата на пъпеш, но за сега няма да си вземем, защото вкъщи имам 3 разбутани лосиона за тяло, ще изчакам поне единия да свърши. А в сайта на Рубела намери и шампоан (този път не детски) и душ-гел с пъпеш, но не съм ги виждала по магазините Ако някой ги е срещал да пише къде

Град
    Варна
    Емии просто не ме кефеше мене специално, пък и ми беше омръзнал явно..

Ползвала съм душ гела, но има един проблем при него трябва да го държиш изправен, иначе протича
    Но самият душ гел е хубав.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си