Бирената мая се употребява при недостиг на витамините А С и Е и от тези на група Б.Съдейства за укрепването на имунната с-ма и съпротивителните сили действа общо укрепващо оказва благоприятно влияние при някои кожи заболявания например акне прави кожата гладка и еластична а косата лъскава и мека.Заздравява ноктите.Употребява се за възстановяване след тежъщ физически труд и спорт и след заболявания.Действа благоприятно върху развтието на младия организъм особено пред пубертета->тва го преписах от гърба на бурканчето-съдържа 125 таблетки и струва към 5лв.Дозировка-3х2 таблетки.
Аз съм изпила около 3-4 опаковки но ефект върху ноктите например не видях а и Пантогара е по-силен от Бирената мая.Не вярвам при теб да даде голям ефект но нищо не ти пречи да опиташ.
За тривитаминола-с него се прави маска за коса-2сл тривитаминол 1сл свинска мас-обезсолена 1сл ракия 1сл оцет 2-3 капки газ може и да се добави аспирин за растеж и/или жълтък.Прави се 1-2 пъти седмично в продължение на два месеца и после един месец почивка.Това е маската с тривитаминола.Какъв ефект ще получиш не знам всичко е въпрос на ген но и това едва ли ще ти навреди.По принцип с тая маска знам че се седи два часа като си завиеш косата в шапка обаче някои момичета в тоя форум се оплакаха че им капела косата от неq.Не знам дали е щото през това време са имали сезонен косопад или косъма се задушав от многото мазнини.Предполагам косата ти е мазна за това ако се решиш да си напрвиш маската те съветвам да стоиш с нея половин час без найлонова шапка и бавно малко по малко да увеличаваш престоя с маската.Или може и старата бабина маска да си правиш-с газ мас и оцет ако те притеснява тривитаминола.
Чувала съм и че таблетките на Клоран са хубави те са 30- лева и стигат за 1 месец .Но това че Пантогара не ти е помогнал много ме изненада.А кои от тези две таблетки са по-силни не знам...
А какви неща ти изписа дерматолога-за сгъстяване ли бяха?Как са им имената?