- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам вече..
От онзи ден станаха разни скандали с гаджето. И сме много зле..![]()
Говори ми как нищо не съм заслужавала, как съм го предала, как не вярвал че го обичам, как не съм се била променила, как едва ли не съм най-ужасното нещо в живота му.![]()
Намекна, че иска да късаме, че му било писнало от моите изпълнения.. и все пак ме обичал.
Искал да ми даде още един шанс, но не знаел дали изобщо нещо ще се промени... и така.
Утре си идва от Варна за няколко дена и не се знае дали ще се видим. Бяхме се уговаряли да ходя в тях да спя, сега като го питам само казва "ще видим".![]()
И изобщо някаква лудница е, това е съкратен вариант, аз съм в шок, защото не мога да повярвам, че той за 2 дена си промени мнението за мен коренно.![]()
Какво да правя? Обещавам разни неща, знам, че се старая да изпълнявам обещаното, понякога просто ме вее вятър на бяла кобила и сгафвам, но никога не е нарочно.![]()
Де да знам, много идиотски ще е, ако се върне и ми каже "стига, махай ми се от главата" .. така де, аз ще съм съкрушена.. все пак аз искам да съм с този човек и дори се надявам, че някой ден бихме могли да създадем семейство.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
на твое място бих из4акала да видя кво ще се слу4и..в момента не можеш да направиш много, опитай се да му покажеш колко ти е скъп и остави да вземе решение..ако иска да е с теб страхотно, ако не...ще трябва да го приемеш
е, опитвам се, ама той само се заяжда с мен. И аз се чувствам глупаво, че си разкривам сърцето, за да ми кажат да си завра някъде извиненията. Или пък как следващия път като съм се напиела съм щяла да се изеба с някого.![]()
Пича май си е намерил друга приятелка ...![]()
ако се отнася зле с теб не виждам при4ина да се ядосваш заради негона никого не позволявай да се отнася и да ти говори така както не заслужаваш
![]()
щом трябва да си 'завреш извиненията' някъде кажи му той да си завре 4ушката другаде![]()
Ясно е,че нещата няма да ги бъдат,така,че,при следвашата му заяжданица скъсай с него,кажи му ''писна ми от теб и твоите изцепки,аз вече не те обичам и те моля да ме оставиш на мира най после''.До сега си била губеща и наранявана,поне финиширай като победител,и го нарани,дори и да не е вярно напълно това,което казваш!Толкова се ядосвам,че направоо...![]()
![]()
![]()
![]()
Повярвай трябва да опиташ.
Успех. \
/
той явно не энае какво иска.Ако искаше да се раэделите,щеше направо да ти го каже,а не да овърта.Наистина эамисляла ли си се над въможността да си е намерил ново момиче ?![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
![]()
И поради каква то4но при4ина не си заслужавала нищо и си му била омръзнала? Демек какво е станало, 4е да се скарате така?
![]()
Робинята на Quench
Такаааа, обяснявам набързо какво стана.
Излезнах с една приятелка(която всъщност е повече негова приятелка, отколкото моя)Та, излезнахме с нея, казах му, че ще се виждаме за по кафе и ок. Ходихме с нея на кафе, ама към 6 вечерта решихме , че ще ходим в едни нейни приятели. Отидохме там, седнахме, пихме, веселихме се. Ебати, нито съм се натискала с някой от тия хора, нито нищо, пих си кротко. Към 11 ми звънна да види кво става и що не съм му била пускала СМСи. Аз му казах, че още не съм се прибрала. Прибрах се към 12. Обадих му се, взе че ми стана лошо и му казах да чака малко и затворих. ( е стана ми лошо, няма да си одрайфвам леглото, я.) Звъннах му пак, казах му, че съм пияна и той побесня. И оттам ....
тоталния игнор, след това якото конско как съм била като отвързано куче, как съм била не знам си каква си.., как не съм мислела за него...
![]()
Смешно е, егати! Нищо кой знае кво не съм направила. Била съм си същата като преди (демек неква напиваща се като свиня и незнаеща кво върши)А не е така. Много по-различна съм...
И така. Чудя се... сега като си дойде кво ще стане.
![]()
ОМФГ.. Пък аз си мислех, 4е моят беше зле, като в 10 ве4ерта ми звънеше по 20 пъти да ме пита що закъснявам толкова и как явно не ми пукало за него..
Ъмм.. виж, тва е тъпо. Силно се надявам да ти се е заобяснявал в момент на депресия, когато е бил сам на майната си и му се е искало да му звъннеш.. И обзет от..ааа.. някаква носталгия и си му липсвала адски много.
Ина4е е много зле.
"Отвързано ку4е".. понеже си била някъде с някого и си пила?!?
Аз на твое място бих го навикала него, а не да се сдухвам.. Съжалявам, но се е държал като пълен олигофрен![]()
![]()
Робинята на Quench
Не се сдухвам, просто искам да сме заедно, а виждам, че все нещо не ми е наред и все аз съм виновна за скандалите.. и блааа, тъпо е, когато обичаш толкова много и правиш купища компромиси ( и се стараеш ) най-накрая да ти кажат "не вярвам че ме обичаш"![]()
![]()
Ми мацка тва ващо май е връзка от растояние ? Ако случая е такъв не е некво ненормално....смисъл далеч сте един от друг, виждате се рядко, от което на него му е некво тъпо, и особено като ходиш е така и се напиваш на куче, човека явно се чуди какво може да очаква....а може и да има няква доза притеснение, все пак ти си пияна с некви дето не ги познаваш достатъчно добре, а той е далеч ако недай си Боже нещо се случи.....и въобще бил съм в такава ситуация и ме е обземало едно такова тъпо чувство не защото не вярвам на приятелката си, а просто така се получава...де да знам май не мога да ти го обесня...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
...да не е в сесия?!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Вие сте луди![]()
![]()
мхм.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Вие се смеете, ама ако сте на мое място ще изперкате. Гарантирам ви го.![]()
![]()
Ами ето ти го отговорът.Просто е изнервен допълнително, ти си му сигурно единствената опора във Варна, липсваш му, сдухва се... и почва да влиза в типично женските ни психарии - къде си, какво правиш.
Но най-тъпото е, че и ти се самообвиняваш. Защото вината да трябва да бъде само в теб? Много е лесно да намираш кусурите на другите...
Освен да проведете някакъв по-задълбочен с нормален тон разговор... друго не виждам какво можете да направите.
Но и ти подходи с разбиране към 'месечния му' ("сесиен") цикъл. ^^![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Да скъсаме, е това, той иска.![]()
![]()
Писна мииииииииииииииииииииии, искам да се хвърля под някой трамвай, та да ми минеееееееееееееее.
Копелеееееееее, аз човек ли съм или куче?? Трябва да се презирам....
Е как! Той ли ти го каза? Сега?! 0.0
И не, не трябва да презираш себе си, защото в една връзка нищо не е едностранно! Не може единият само да е виновен, а другият да се изживява като жертва. Нещо друго куца. Ревност, смесени чувства...
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Аааааа, утре щял да ми каже дали късаме със сигурност. Но всичко води до там, вече не ми отговаря на обичам те, продължава да ми казва, че съм ужасна, че съм разрушила всичко във връзката ни....![]()
![]()
Не го разбирам. Не знам какво толкова направих....![]()
![]()
![]()
![]()
Бънгъл4ееее...
Не може да си играе така с тебе! Утре щял да каже дали късате. Видиш ли, зависи с кой крак ще стане първо или в какво настроение ще е или какво ще се падне, ако хвърля ези-тура. Не може така.
Ако не те оби4а ве4е, би трябвало да може да ти го каже още сега. Ако не иска да сте заедно, да поиска да се разделите на секундата. Не утре, не вдругиден.
Защо вси4ки мъже трябва да са такива идиоти? Защо не могат да застанат и да кажат твърдо "Искам еди какво си. То4ка."?
Оффтопик - извинявам се за скайпа, скапа ми се връзката и се прееба вси4ко![]()
![]()
Робинята на Quench
Синделчеееееее, само ме измъчва.
Утре в 11 вечерта да съм отидела в тях, той по това време щял да се прибере... и тогава щял да каже решението си. Казах му, че така не ме устройва, че ако е решил да застава пред мен и да ме къса посреднощите...Казах му да ми каже сега, или утре със СМС... не можело. Нямало да каже сега и точка.
Казах му, че ако утре ме скъса аз няма да спя в тях ! Той не, ще останеш в нас и още как, на сутринта ще те изпратя до вас....
![]()
Айде, беееееееееееееееееее, стигааааааа, искам спокойствие. Искам да съм си с него...
Честно казано, наистина не вярвам да се оправят нещата. Ще ме скъса!
![]()
![]()
Няма да те скъса. Лигави се.
Ще се видите, ще ти наговори куп глупости, ще ти каже, 4е той прави вси4ко за връзката ви, 4е той те оби4а, но ти го нараняваш като ходиш по купони и изобщо не се сещаш за него. После ще те пообвинява колко ужасна и сложна ли4ност си, как му късаш нервите и нещо подобно. Може да вметне някое абсолютно безпо4вено предположение, 4е правиш нещо с някой зад гърба му, ако е в наистина ужасно настроение. Оба4е 4естно не вярвам да иска да се разделяте.
Просто е един вбесен мъжки индивид със наранена (незнайно от какво) мъжка гордост и следователно няма как да не вдигне врява до небето. В такива моменти са като малки деца.
Но ако поговорите и се сдържиш да не го викаш, псуваш или замеряш с тежки предмети, подозирам ще се оправите.
Наистина се надявам да се оправите
ПП: Извинявам се, ако съм казала нещо ужасно за мъжа ти. В смисъл, не е нищо ли4но, просто си пиша както го мисля![]()
![]()
Робинята на Quench
Ти пък, спокойно, знам му прекрасно недостатъците, не съм и толкова обидчива ( никак даже).![]()
Надявам се да стане така, както казваш ти.
Но ... не знам защо си мисля, че този път ще е по-различно. ( защото обикновено е така, както ти го описа) Не знам, не знам ...
Аз съм гадна ревла. Слаба съм... а това още повече ме ядосва.
Кво да правя, бе, хора?![]()