- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам вече..
От онзи ден станаха разни скандали с гаджето. И сме много зле..![]()
Говори ми как нищо не съм заслужавала, как съм го предала, как не вярвал че го обичам, как не съм се била променила, как едва ли не съм най-ужасното нещо в живота му.![]()
Намекна, че иска да късаме, че му било писнало от моите изпълнения.. и все пак ме обичал.
Искал да ми даде още един шанс, но не знаел дали изобщо нещо ще се промени... и така.
Утре си идва от Варна за няколко дена и не се знае дали ще се видим. Бяхме се уговаряли да ходя в тях да спя, сега като го питам само казва "ще видим".![]()
И изобщо някаква лудница е, това е съкратен вариант, аз съм в шок, защото не мога да повярвам, че той за 2 дена си промени мнението за мен коренно.![]()
Какво да правя? Обещавам разни неща, знам, че се старая да изпълнявам обещаното, понякога просто ме вее вятър на бяла кобила и сгафвам, но никога не е нарочно.![]()
Де да знам, много идиотски ще е, ако се върне и ми каже "стига, махай ми се от главата" .. така де, аз ще съм съкрушена.. все пак аз искам да съм с този човек и дори се надявам, че някой ден бихме могли да създадем семейство.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up