От онзи ден станаха разни скандали с гаджето. И сме много зле..

Говори ми как нищо не съм заслужавала, как съм го предала, как не вярвал че го обичам, как не съм се била променила, как едва ли не съм най-ужасното нещо в живота му.

Намекна, че иска да късаме, че му било писнало от моите изпълнения.. и все пак ме обичал.
Искал да ми даде още един шанс, но не знаел дали изобщо нещо ще се промени... и така.

Утре си идва от Варна за няколко дена и не се знае дали ще се видим. Бяхме се уговаряли да ходя в тях да спя, сега като го питам само казва "ще видим".

И изобщо някаква лудница е, това е съкратен вариант, аз съм в шок, защото не мога да повярвам, че той за 2 дена си промени мнението за мен коренно.

Какво да правя? Обещавам разни неща, знам, че се старая да изпълнявам обещаното, понякога просто ме вее вятър на бяла кобила и сгафвам, но никога не е нарочно.

Де да знам, много идиотски ще е, ако се върне и ми каже "стига, махай ми се от главата" .. така де, аз ще съм съкрушена.. все пак аз искам да съм с този човек и дори се надявам, че някой ден бихме могли да създадем семейство.