.

Виж резултатите на анкетата: На колко години бяхте,когато Ви предложиха за първи път?

Гласували
45. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не са ми предлагали,още

4 8,89%
  • не си спомням

3 6,67%
  • 15 или повече

8 17,78%
  • по-малка от 11

6 13,33%
  • 11-15

24 53,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

На колко бяхте, когато ви предложиха за 1-ви път?

Мн Ви моля,кажете ми как да си намеря гадже.Аз съм момиче на 12 г,повечето ми съученички си имат гаджета,а аз-не.Помогнете ми,плс! Моля ви,не ми пишете неща от сорта на ''всичко става с времето'',''мн си малка'' и т.н.Просто ми дайте съвет!

т.7
    krem4et0

Град
    с. Чурек, Ловешко
    Ами на мен всъщност точно на 12 ми предложиха Мария се казваше, две къщи през нас живее
    Съвета ми е да се буташ навсякъде и дори да изглеждаш жалка у чуждите очи не се отказвай
    Все някой трябва да те хареса
    Късмет
    да ми пишат само красиви момичета, моля !

Е как да не ти го каэваме,като наистина си много малка эа гаджета?!Не энам каква е тая мания от 10-11 годишни да си хващате гаджета...
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Re: Помощ!

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Мн Ви моля,кажете ми как да си намеря гадже.Аз съм момиче на 12 г,повечето ми съученички си имат гаджета,а аз-не.Помогнете ми,плс! Моля ви,не ми пишете неща от сорта на ''всичко става с времето'',''мн си малка'' и т.н.Просто ми дайте съвет!
    Е 12 години са малко спокойно и ти ще си намериш някой ама след 2-3 години и повече .Какво като приятелките ти имат гаджете и ти ще имаш ама кат пораснеш още малко :P

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    София
    Не съм се заженил още....ама като ви знам децата кво разбирате под " предлагане " , както и да е истината е, че наистина си малка....изчакай поне до 8-9 клас моля те....
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен
    Град
    София
    Момиче,наистина си малка эа любов.Недей да искаш да пораснеш преждевременно.Не искаш да ти каэваме,че эа всяко нещо си има време,но е така.Не случайно в живота си човек преминава преэ няколко етапа,които се характериэират с раэлични емоции,деиности и т.н.Ти в момента си дете.А какво правят децата?Играят си,эанимават се с учението си,а не ходят по гаджета.Мисълта ми е ,че е глупаво да се комплексираш от факта,че твоите връстнички имат гаджета ,а ти не.По-скоро тяхното е ненормално,а не твоето.Вярно,че вече стана модерно на 10-11 да си с гадже ,а на 12-13 вече да си с подут корем,но по-добре иэбягай от таэи мода...
    Пък и какво качество би имала едно връэка на подобна въэраст?
    Нe се тормоэи эа такива простотии,а си гледай живота и му се наслаждавай.Ще ти дойде времето,има много време эа любов..
    Не съм гласувала в анкетата ти,но ще ти кажа-аэ на 11 не съм се эамисляла дори эа гаджета и такива неща
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Аз на 11 си играех на криеница пред блока...

Фен
    Град
    България
    Po princip, istinskoto ,koeto za men e mn cenno , be6e predi nqkiolko sedmici za purvi put!!Ama ima6e i edno drugo, ama to si be6e detisnka mu rabota v purvi klas

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 16 мисля, но аз му казах че съм малка за да се целувам и да имам гадже
    За това и първото ми гадже(което се оказа, че не ми е било гадже) беше, когато почи направих 18, а до 19 и нещо само разочарования на любовния фронт без никаква любов към мен от страна на никой мъж.............

за първи път ми предложиха като бях някъде 6-ти клас и беше много смешно, то горкото момче толкова срамежливо беше а аз как брутално го отрязах, а имаше още едно момче което ми предложи малко след първото и аз му шибнах шамар за отговор. Ама детски му работи, та колкото и банално да звучи : малка си за гаджета, имаш много време пред себе си.

Супер фен
    Зависи за кво по точно говориш ... при мен беше в 2 или 3 клас ама бяха мн бебешки истории

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не са ми предлагали брак още.

Странно.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

ми...на 13 мисля ...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Супер фен Аватара на miShle
    На 10
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    kuklite te 4akat~ stia ve vie ot 11 -12 ako po4vate s gasdjetata..... neam dumi.e kak vika koalka i az si igraeh pred bloka! ina4e gadje...na 14 mai si hvanah... kato v ramkite na 1 godina, smenih nqkolko mom4eta...stranno, qvno mi e bilo interesno.a ina4e decki istorii na 13...
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Еми бях на 7 години т.е 1-ви клас (явно сам била много хубава ) ..Но не беше нещо сериозно.Детска му работа.А как сега искам пак да съм 1-ви клас... Искам и аз приятел...

не помня точно, 6-7 клас

Град
    Там, където е сърцето...
    Поредната разочарована на ... 12 ... абе малка си спокойно! Незнам защо ви са гаджета още на по 11-12, че и ако не си намерите вече голямата трагедия. Ще си намериш като пораснеш малко.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Бях на 13... и то не беше точно "предложение", както и да е.
    Виж, още мислиш и разсъждаваш с детския си акъл (аз също тогава мислех така) ...иии мисълта ми е, че всичко ще си дойде с времето
    >>> House Music <<<

Град
    Sofia
    Ми кат бях в детската градина някъде около 5-6 г. съм бил Оо.То не че тогава знаех точно значението на думата "гадже"ама деца...
    No Pain----->NO GAIN!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    На 13 и беше момчето,което много обичах малко тъпо на 13 да кажа,че съм го обичала,но беше така. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си