- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми редовно ..
Гаджето ми редовно си бие чекииВярно че не сме правили секс още,ама не стига че се самозадоволява ами и ми казва дори ..нормално ли е
![]()
Е как! Много ясно! Аз дори се обзалагам колко най-много може да издържи без.К'во се шашкате? Голяма работа.
Понякога на тях повече им харесва да се пипат сами, отколкото някой друг. Т'ва не означава, че не те обича или ти изневерява, или сексът с теб не върви.Не се вкарвай във филми.
Просто момчето има нужда да си достави сам удоволствие.
![]()
Като му се прииска в 2часа сутринта.. а вие няма да правите секс 1седм, 'щот да речем ти си неразположена? Тогава к'во? Да се стиска ли?![]()
Такива неща са си нормални, не ги взимайте толкова навътре.. пхах
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ohh. neznam kakvo da kaja. Potresen sum. Trqbva nezabavno da idete na psihoterapevt. Mislq, che problema e mnogo seriozen
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
xahxahxahxaaxhxahxaПървоначално написано от _Becko_
i ko pi4ati kazva kat laskal![]()
![]()
pusnimu na 4oveka kogo ma4ish
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!
jet^lii^1967 naruhawa6 prawilata stiga spamil gluposti det ne im e mqstoto !![]()
хаха кат му пуснеш шъ спре не са притеснявай![]()
ми може просто да ти намеква че му се е*е и ти е време да му пуснеш...пък и какво лошо има в това че ти казва когато лъска![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
ха нестига че не му пуска а и чикии не му дава си прави...Първоначално написано от kvosekiorish
![]()
Може би ти намеква нещо.....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
+1Първоначално написано от Pit Of SnakeS
![]()
![]()
avtorkata q se uspokoi , trqbva da go priemesh , che priqtelqt ti go pravi ... golqma chast ot momchetata go pravqt
a tova che ti spodelq syshto moje da se prieme ot hubavata strana , pone ti iam doverie i ne se pritensqva da ti kaje kavoto i da bilo![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Аз също мастурбирам редовно, дори и да съм през една стена от приятелката си.
Kazva ti ,6oto se opitva da ti namekne ,4e se nujdae ot sex.A tova da sesamozadovolqva e nai-normalnoto ne6to na toq svqt![]()
Ами като му не даваш ще лъска! Всеки лъска! Има ли някой, от тоя форум, който да си не е бил чекийка, а?!
Съвсем нормално е щом не правите секс. Пък дори и да правите - пак е нормално.Първоначално написано от kvosekiorish
Но и според мен ти намеква нещо.![]()
еми тогава трябва да правите секс![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
След като го държиш на сухо ще си бие чикии..
П.П. Ебати тъпата тема.
Eventful past is everclear.
Нямаш шанс за успехПървоначално написано от Whisskas
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Защо пък да няма? Пък и смяташ ли, че това, кото правиш ти сам е по-добро от това, което може приятелката ти?
Иначе по темата - не прави нищо лошо човекът, пък дори и ти споделя, което е хубаво, че споделя такива интимни неща, от друга стана явно наситина ти намеква нещо... Замисли се!![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Възможно е, но е по-вероятно според мен просто да ти споделя, че го е правил.
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
еее от къде пък знаеш, че не те е излъгалПървоначално написано от Whisskas
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
ми де да знам има много причини. Може да е защото иска да спреш да го питаш. Защото иска да се почувстваш добре и тнт.Първоначално написано от Whisskas
абе споко сиг си права аз само така обичам да подмятам разни въпросчета![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
.. Човек има нужда от разнообразие в секса, така че и дори да започнете да го правите редовно, не се надявай да спре..
Ок като гаджето го няма, като не сте правили секс изобщо или от доста време, но защо когато тя е там? За мен би било кръвна обида моя приятел да прави нещо подобно.......Като ме няма да се пипа колкото си ще, ама аз като съм при него не може и не искам.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Питала съм приятеля си кое повече му харесва-честно. Той казва ръката е бледо подобие на това, което можеш ти. И аз усещам кога какво прави-по количеството и качеството на спермата![]()
Мога да твърдя, че има големи периоди, в които не се докосва....събирал сексуално напрежение, з времето когато ще е с мен. Аз също далеч повече предпочитам него, отколкото себе си.
Защо пък да не е нормално![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!