.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

...

Emiiii pile vlez mu v polojenieto na 4oveka razbiraemo e e to zavisi nali ve pak ot kolko vreme ste ama ... P.P. Ii nezabravqi 4e i=nema mom4e koeto da ne go pravi taka 4e ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

mi she bie kato nqma ko ida go zadovoli

Момчето се опитва да ти намекне че му е писнало да лъска и е време да му пуснеш боже боже да ти имам проблемите

Повече от фен
    Напълно нормално е да се самозадоволява, ако ти не искаш да го прави дай му секс.Но дори и тогава ще продължи, това си е нужда.Няма как да го спреш и няма причини да се ядосваш.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Lashes
    хаха кат му пуснеш шъ спре не са притеснявай
    Каза и се заблуди жестоко...
    Това е може би една от най-добре поддържаните заблуди от страна на мъжете - че не мастурбираме, ако правим секс с приятелките си, което откровено казано си е пълна лъжа. Аз мастурбирам всеки ден, независимо от това дали съм правил секс тоя ден или не. Скоро даже се събудих в натроение, лъснах си, после правихме 3 пъти секс с приятелката ми през деня и вечерта преди да си легна пак си лъснах. Не мога да разбера защо момичетата го приемат толкова навътре това - то няма нищо общо с това дали съм задоволен и дали ми харесва секса с тях - просто нещата са различни и имам нужда и от двете - тя няма как да ми доставите това удоволствие, така че какъв е проблема.
    А пък по това как кремчето познавала.... Е, недей се излага. Образована си на тема секс, няма как да се отрече, ама това за количеството на спермата просто е пълна глупост. Всяко момче тука ще ти каже, че можеш да си лъскаш колкото искаш предишния ден и на следващия да се изпразниш с напълно нормално количество сперма. Пък за качеството - под микроскоп да броиш сперматозоидите не вярвам, така че... И все пак защо го приемата толкова навътре - мен пък ме кефи приятелката ми да ми каже, че се е самозадоволявала

Град
    Sofia

Re: Гаджето ми редовно ..

Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    Гаджето ми редовно си бие чекии Вярно че не сме правили секс още,ама не стига че се самозадоволява ами и ми казва дори ..нормално ли е
    mi normalno e kato ne ste pravili sex o6te kfo o4akva6 :P ebe mu se na mom4eto...kato ne iska6 da se samozadovolqva zadovoli go ti

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Почти всеки се самозадоволява, друг е въпроса дали си признава.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Както каза exploitedteen преди време:
    "Сексът е за престиж, чекията за удоволствие!"
    велико !!!
    muhahah
    emi smqtam , che sym dosta po-dobra ot dqsnata mu ryka i che imam poveche opcii ot nagore-nadolu no predpolagam ima nujda i ot tova ... oshte po-malko se vijdame mn rqdko
    horata imat nujda i to dvete
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Аз също мастурбирам редовно, дори и да съм през една стена от приятелката си.
    Ок като гаджето го няма, като не сте правили секс изобщо или от доста време, но защо когато тя е там? За мен би било кръвна обида моя приятел да прави нещо подобно.......Като ме няма да се пипа колкото си ще, ама аз като съм при него не може и не искам.
    Питала съм приятеля си кое повече му харесва-честно. Той казва ръката е бледо подобие на това, което можеш ти. И аз усещам кога какво прави-по количеството и качеството на спермата
    Мога да твърдя, че има големи периоди, в които не се докосва....събирал сексуално напрежение, з времето когато ще е с мен. Аз също далеч повече предпочитам него, отколкото себе си.
    Е явно имам разбрана приятелка, която не се възмущава, като ощипана госпожичка. Може би предпочитам набързо "да охладя страстите", а не да я изтормозвам за секс, който може би в момента не желая, а само оргазъм.

Не можеш да разбереш колко дълго не е мастурбирал! Семенната течност се събира за 3 дни, толко колкото и за 10. Ядките увеличават количеството на спермата. Полюция...мокри сънища...?

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде

Гаджето ми редовно си бие чекии Вярно че не сме правили секс още,ама не стига че се самозадоволява ами и ми казва дори ..нормално ли е
    хах и ко.. голяма работа.. кат ти ги споделя тез ралти пак добре
    ако пък въобще не ти дреми поне се прави че го слушаш
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Супер фен Аватара на fake
    krem4et0, това, че си заблудена, не означава, че всички са като теб.
    честно, приятелят ти те е излъгал. в смисъл, окей, нормално да му харесва повече с жена, отколкото сам, но чак пък "бледо подобие"...моля ти се не си мисли, че можеш да усетиш дали е онанирал или не по спермата му. мога да твърдя, че далеч не знаеш какво говориш. не те виня, като се има предвид, че сте си първите, е нормално, както и не виждам нищо лошо в това да живееш в света на фантазиите. просто не го казвай пред толкова много хора, понеже всеки ще иска да те свали на земята.
    аз пък го намирам за секси.
    Boots and braces don't make racists!

Цитирай Първоначално написано от panther
    Съвсем нормално е щом не правите секс. Пък дори и да правите - пак е нормално.
    Но и според мен ти намеква нещо.
    ето отново се намери някой който да ми измъкне думите от устата
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си