.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

имам един въпр0с който ме измъчва

значи сега да ви питам ...сигурно е имало и други такива теми..не е нищо особенно но все пак се измъчвамМм..
    начии едно момче ми каза преди неколко месеца че ме харесва мн мн..аз го познавам отдавна но не сме се виждали мн.. и просто се изненадах..почнахме да си пишем ала бала..аама аз не го харесвахх.. а тои адски свестен..и се мъчих да вложа нещо но не стана..и тои човека се отказа да ме зарибява...и почнахме да си пишим като приятелии..и сега в последно време аз пък почнах да го харесвам..и когато му намеквам нещо или му пращам целувки..тои ми казва че го лъжа..да не се правя..аз не го харесваам..от друга страна и тои някой път се държи по дистанцирано..ама каквото и да казва ми се струва че на маитап го даваа.. и незнам какво да правя..първо как да му намекна ама така че да ми повярва!! или направо да му кажа че го харесвамм.. незнам..вие какво мислите..? може да е малко тъпо..ноо.. нз нз нз

Мега фен
    Град
    София
    Явно и двамата не энаете какво искате.Но както и да е.
    Стига с тея намеци и подобни глупасти.Каэваш му го директно и готово.Не си губи времето в намеци и догатки..
    [size=7][b][u]fosse cos

Казваш му това, което каза и на нас - че преди не си го харесвала, но вече го харесваш А ако ти каже, че не ти вярва --> илиии

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    кажи му,знаеш ли.4е винаги когато някой те отреже после тои се влюбва в теб? и после му кажи какво имаш на ум...и така ако те харесва все още ще станат нещата
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Ами знаеш ли-по-добре не се занимавай с него!Щом вече се е отказал от теб просто не си заслужава-не е единствения! Ако иска нещо повече мисля че ще направи всичко за да започнете силна връзка!!!

malko si pooburkala ama karai ta kaji mu 4e go haresva6 i gotovo toi ako ve4e ne te haresva po edna ili dr pri4ina 6e go zabravi6 kato gaje i 6te ste si fr i gotovo !

Град
    In The Clouds :)
    lele pak ne uspqh da go napravq ,kakto trqbva :(
    When the door of happiness closes, another opens, but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us. {HoPe}

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от Anarion
    Казваш му това, което каза и на нас - че преди не си го харесвала, но вече го харесваш А ако ти каже, че не ти вярва --> илиии
    +1
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Фен
    Град
    stara zagora
    Колкото повече увърташ и заобикаляш и си играеш да намекваш толкова по голям е шанса да си хване някоя друга.Аз така изтървах ...

"Колкото по дълго чакаш бъдещето, толкова то ще бъде по-късо"
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

направо му прати линк от тая тема...............резултата ще те изненада ;D

Супер фен
    На това му викам Дежа Вю. Човека си има достойнство и няма да приеме и аз да бях и аз нямаше да приема. Ако искаш да си наранена продължи, ако не се откажи. Птиченцето 1 път каца на рамото

Кажи мъ,че го харесваш,но не по скайп Там наистина има място за съмнения... Хайде успех4ета
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си