- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отчаяна съм!
Здравейте!Незнам какво да си мисля вече...аз съм момиче на 17 години,спала съм с три момчета...със третото сме заедно от половин година вече,но това е без значение.Проблема ми е че не усещам нищо по време на секс,нито при орална любови трите момчета с които съм била са ми правели шпакли,но аз не усещам нищо...иначе се подмокрям бързо при любовната играи приятеля ми явно си мисли че съм доста възбудена ,но не е така...въпреки че съм доста влажна не изпитвам никакво удоволствие
Кажете ми какво да правя ???Ако е от значение-водя полов живот от 2 години!
varvi na lekar nie kvo moiti kajem genekologa mu e maikata
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!
щом нищо не усещаш начи си збърканадруго обеснение не намирам!иди на генеколог и той ще ти каже какво ти има!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
зле зле....ем нз кфо др може да направиш освен да отидеш на лекар и да видиш той кво ще ти каже
ох аз имам абсолютно същия проблеммислех да пускам таква тема! аз нищо не съм видяла от секса
страшно съм от4аяна...
![]()
![]()
![]()
Hmm ... Mn koftiIdi na lekar .. dr na4in da razbere6 za6to e taka nqma ..
![]()
![]()
ммм..сериозен проблем според мен..съмнявам се някой тук да ти помогне..допитай се до лекар..
Първоначално написано от wEar4o
\
/
Може да сте (да не казва лоши думи) ФРИГИДНИ или нещо от тоя род ,но всеки случей не е на добре.Отиди при лекар![]()
![]()
А като се докосваш сама става ли ти хубаво?
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
V1zmojno li e da e zaradi mom4etata spored teb?V smis1l tezi,s koito si bila.Ako ne sa ti dopadalii i ne si se 4uvstvala dobre...ddz....ama nai dobre mai e da ide6 na lekar 6tot moje da ti stane golqm problem..A sega6niq ti priqtel znae li za proble ma ti ...toi kakvo kazva.......
Еми не се знае дали и лекаря ще я задоволиПървоначално написано от wEar4o
![]()
Иначе това си има и хубавата страна - щом не усеща нищо значи поне не я боли - може да навакса с аналния секс![]()
Иначе сериозно - нема се плашиш моето момиче, много си малка просто.
Той секса не е за деца, а тука в този форум всеки се състезава кога по-рано да започне без изобщо да знае за какво става дума.
Четох някъде, че много жени не са изпитали оргазъм до доста сериозна възраст - чак до към 30 някъде. Разбира се - това са единични случаи, но просто идват да ти покажат, че при жените е малко по-сложно отколкото при мъжете.
Няма да се притесняваш, прави каквото ти е приятно и да не ти пука. Секса е за удоволствие - той не е състезание с определена цел. Няма финал, към който да се стремиш. Прави само нещата, които ти харесват, пък ако ще това да са само целувките.
Може да правиш и някои неща за да доставиш удоволствие на гаджето ти, но само ако наистина го харесваш и искаш да го зарадваш.
Ми просто можеш да усещаш удоволствие,но при прекалена замисленост по време на секс,за каквото и да било,да не усещаш толкова силно.И на мен ми се е случвало
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Хммм и аз бях така,но само в началото. После се отпуснах,спрях да мисля за всичко и само се наслаждавах на самия секс,заради удоволствието. Спря да ми пука за всичко: дали,ако извикам ще е смешно,дали може да ми влезе въздух,дали ако застана еди-как си ще съм грозна и т.н.. . .
И накрая установих,че мъжете(момчетата) харесвам момичета,които нямат задръжки и лични проблеми в секса (не го бъркайте с леки момичета-това е друго)![]()
Абе пробвай да се отпуснеш на мах! При мен подейства!Успех!![]()
![]()
![]()
добър отговор!Първоначално написано от _АнИ_
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
emiii nz moje da se zadalbo4ava6 prekaleno mnogo,da misli6 za razni drugi ne6ta ili nz nz no idi na lekar nai dobre. a da te pitam slu4aino mastorbira6e li predi ? imam predvid predi da po4ne6 da vodi6 polov jivot
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Много ме кефиш!За някои неща не се бях сетила,но ще пробвам!Първоначално написано от _АнИ_
![]()
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Az dadoh maluk plan za desitvie na devoikata dnes. Nadqvam se ako sum bil prav posle da spodeli kakvo e stanalo i kak e minalo. Useh Magi![]()
Eating isn't cheating - Arnold
+1Първоначално написано от katttto3
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
може да го поправиш по 3 начина..
1:гинеколог
2:никакъв секс 1 месец(като говорим и за мастурбация)
и 3:пии повече течности преди секс(не става дума за алкохол!!![]()
![]()
)
nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...
i na men mi se e sluchvalo dosta pati.posle s priqtelq mi reshihme da raznoobrazim malko i tva imashe neveroqtno gotin efekt.kolkoto poveche novi pozi tolkova poveche orgazmiprobvai i ti ako veche ne si probvala
Taя тема е стара. Незнам какво се е слу4ило с Магито. Ще е хубаво да пише да каже.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
+1 +1 +1Първоначално написано от gamercheto_