izkam da vi pitam nqkoi u4ili qponski ot vas za6toto az......da![]()
a ako ne e qponski kakvi drugi ezici u4ite![]()
Любовта е най-важното на света
Oooo q po dobre u4i nemski 6toto toq skapan ezik ima 2 azbuki i 98 bukviПървоначално написано от EJI4eTy
![]()
a ina4e i az sum u4il ispanski mn e lesen toq ezik be6e mi lubimiq(samo da sprqgam glagoli nemi be6e mn int 6toto samo tova pravih me)
a mejdo dr kitaiskia e po truden(pone taka mi kaza gospodina)
Оф, какво толкова ви харесва в този език не мога да ви разбера.Мен ми е много противен.Имам чувстовото като говорят, че имат нещо в гъза и се опитват да го извадят като се напъват.Също и китайския.![]()
Аз уча и руски![]()
da taka e i tova se polu4ava za6toto trqbva da govori6 monotonno,a intonacia nqma i e mn trudno da govori6 po tozi na4in ama sam si go pri4inihПървоначално написано от elitoo``
otidoh za edno a 6te si trugna s drugo
![]()
az do sega sam u4ila-balgarski,angliiski,ruski i ispanski-natataka iskam da u4a i 4e6ki,nemski i italianski-mai 6te sa mi dostata4no-v daskalo edinstvenoto ne6to po koeto sam dobre sa ezicite (u4a angliiski ot kakto sam bila na 3 godinki i sega vmesto da mislq na bg mislq na angliiski poneje go u4a ot pove4e vreme i mi e po lesen)-bih si govorila samo na angliiski ma na6te nqma da me razbirat za jalost 6toto ne sa mn na ti s toq ezik
Една моя позната учи японски, вече втора година.Аз пък уча:
English
Spanish
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз уча японски, ама така съм го изучила, че напрао само с японци си говоря![]()
PROUD MEMBER OF THE PACK
Ами аз преди учих English ама вече не уча .Сега само си го подобрявам като ходя всяко лято да работя в чужбина.
иначе знам на ПОЧТИ всички езиси по няколко думи![]()
![]()
![]()
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
Аз пък съм зарибен някой ден да го захвана японския. Ей така, за шоуто. Чуждите езици са ми слабост, жалко, че нямам никакво време да се занимавам с тях сега.
Сега никакъв език не уча. Учил съм английски, немски и испански.
Ами аз уча японски,ама съм на самоучител,щото просто не знам къде![]()
y4a angliiski,frenski,ryski,grutski i bulgarski.![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Уча английски и руски, но винаги съм искала да уча испански. Жалко че нямам такава възможност.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Китайски.
Знам перфектно френски,сравнително добре английски и уча иврит.
Konnichiwa'![]()
Уча български,китайски и английски..![]()