- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го ама...
Харесвам едно момче,чувствам,че и той ме харесва (дава ми някакви намеци).
Та преди няколко дни той дойде до мене (аз бях с едно момиче,което той познаваше),всъщност няколко пъти дойде и накрая ми каза "Ние не сме се запознали".Запознахме се.
На другият ден докато се разминавахме по стълбите , той ме хвана за ръката и ме погледна много страннонякак влюбено и ми каза "Ще се видим",аз го погледнах и той после си продължи надолу.
Въпросът ми е (те са няколко)
Дали според вас ме харесва?
Мислих си да му взема скайп,но на практика аз се движа с много приятелки и той с приятели и ще е неудобно да го дърпам пред всички...
Какво да правя ние не сме успявали да си говорим точно поради тази причина,че не се срещаме само двамата в даскало...
Никой незнае,че го харесвам не съм казвала на приятелките си,пък съм го виждала много момичета да го прегръщат,включително и те.
еми той явно работи по въпроса..6том те гледа влубено..мм намери му skype от някой фри 6том го харесва6 действай и ти
а то 6е си проличи
![]()
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Мислих да му взема скайп от друг,ама не е ли най-добре от самия негоПървоначално написано от KiSs^
ух ама как да го хвана сам
![]()
еми попринцип да най добре от него ама ако толкова те е срамот фр ...
или кажи на някой фр да го подпита за теб не6то..или най-добре ти сама поговори с него
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Аз от няколко години съм си казала : "С мом4е срам няма да имам " И от тогава отивам и си казвам си4ко не ме ебе дали някои 6е ме 4уе дали 6е се ебава . Ами предположи 4е те харесвааа....но тои е срамежлив ти също и никой не иска да направи тази така важна първа кра4ка ... даскалото свар6ва ... той заминава ти заминава6 няма да се видите мойе би никога пове4е .... Ще съжалява6 нали ?Първоначално написано от Krem4eto
![]()
Или му намекни и ти на него, следи му реакциите иии сама ще разбере6![]()
Да, най - добре вземи скайпа от него самияКогато се срещнете по коридорите и си кажете здрасти, се заговорете и му го поискай и после пиши дали има развитие
Иначе явно не си му безразлична
малко луда идея ще ти дам....зна4и докато си с една от твоите фр. ,сигурно му имат телефонния номер...взимаш го някакси....или го искасх да го разгледаш...намираш му номера взимаш го..пи6е6 му смс " аз съм еди коя си,без да искам попаднах на номера ти,та ти пи6а,за да си запи6е6 моя " и тои евентуално ще ти пи6е цъка и тн..ии някой ден му кажи "нямам мн пари в телефона даи си скайп ника" и готово......
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ами честно казано,не отидох да му взема скайпа поради простата причина,че се оказа един от онези плейбойчета, а аз не се занимавам с такива![]()