.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Приятелка , Но искам Нещо Повече

Така е Темата издава Всичко Приятел сам на едно момиче помага ме си взаимно по всичко ,но 1 ден разбрах ,че това не ми стига и се чудя дали да призная ,че испитвам чувства към нея.Тя си има приятел доколкото знам , но това няма да ме откаже и затова Искам 1 Ваш Железен Съвет Тъй Като знам от други приятели,че тук си помагаме 1 на друг. Да И призная ли Или да изчакам , Просто страшно много харесвам това момиче а пък покрай този неин приятел немога да си изградя Самоувереност Моля ПОмогнете =D>

Град
    РЮАР

Re: Приятелка , Но искам Нещо Повече

Какво печелиш ако не и признаеш ?
    Аз си мисля, че нищо не печелиш ако си траеш....А п1к си мисля,че ако й признаеш можеш да спечелиш...
    Ти как мислиш

Град
    In The Clouds :)
    I az mislq,4e trqbva da i priznae6.P1k kakboto stane,stane.Riskuvai.
    When the door of happiness closes, another opens, but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us. {HoPe}

е па убий приятеля и после и признай ... иначе да и кажеш тя може да си предпочете гаджето и само ще се дистанцирате ако сте по сантиментални

Град
    София
    Тъпо ще е ако заради това загубиш приятелството си с нея....помисли добре...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

1.Подкрепям мнението на Севт.
    2.Изпадал съм в същата ситуация 1 от наи добрите ми приятелки и аз се влюбвам в нея какво правя признах на 1 друга приятелка тя и каза и тя ме отблъсна с причината че сме като брат и сестра и връзката щяла да бъде къса и нямало да има тръпка ? ти си реши моя съвет е да оставиш или времето да покаже или да търсиш друга "плячка".Поздрави и успехи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си