.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Какво да правя?

От 1 час вече не спирам да плача,незнам какво да правя......Приятеля ми ми каза,че ще заминава в чужбина за известно време да поработи! А пък аз не мога да издаржа и 1 ден без него!Толко много го обичам......Той как си мисли,че мога да живея без него дори и за няколко си месеца?Преди сме си говорили на тази тема,но докато няма шанс много неща могат да се говорят,а сега когато вече може да замине е съвсем различно!Аз мога да го спра,но от една страна не искам да го правя шото с тва заминаване ще постигне много неща които е искал!ДА,НО АЗ.....Аз какво?Аз ще се поболея докато го няма... Просто той е целия ми живот!ОБИЧАМ ГО,ОБИЧАМ ГО КАКТО НИКОЙ ДРУГ!

Вие какво бихте направили на мое място?
    Благодаря ви за съветите!

Мега фен Аватара на koalka
    Все пак това са няколко месеца.Да, определено ще ти липсва, но не бива да бъдеш егоист и го пусни да поработи...Както каза - това е важно за него..

Нали искаш той да се развива-пусни го!Не трябва да си тъжна щом той ще бъде щастлив там а и нали все пак ще се върне при теб?
    Макар че там не знаеш с кого ше общува ама ти си го пазнаваш...

Град
    Атлантида
    Не се отчайваи!Вероятно до голяма степен той прави това в името на общото ви бъдеще!Вярвай му,покажи му,че въпреки мъката,ти го подкрепяш и всичко ще е наред!
    1.Acta Non Verba! -> По-малко приказки,повече действие!

2.Amor Est Vitae Essentia! -> Любовтта е съдържанието на живота!

4.Condemnant Quod Non Intellegunt -> Хората осъждат това,което не разбират!

пусни го ... но дръжте връзка постоянно ... и да си идва че те тогава лично ще го утепа

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    това има и свойте +..няма да си омръзнете....и ще 4акате с нетърпения мига в който ще се видите...аз с моя приятел се виждам два пъти седми4но...но тръпката от това 4е 6те го видя...тя е страхотна!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    щях да спра да се лигавя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си