- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо се разделихте с бившите си?
Ваша ли беше вината или негова/ нейна???
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
нз защо но тя реши че трябва да тръгне със бившия си, нямам обяснение защо стана така, вика че неможела да го забрави (2 год връзка с него, не е малко и решишх че най добре е да ги оставя да бъдат щастливи, ако наистина е така и не съм я търсел)![]()
ами тои ме заряза.. ох историята е дълга идеята е че тои ходи с едно моми4е кажи речи година и скъсаха един петък .. и тои с мен тръгна в събота вечерта та ме заряза защото мислел че още я обича и дрън дрън в последствие искаше пак да тръгнем ама не тръгнахме![]()
абе тои явно си казал че няма да ходи с момиче повече от 3 дена .. и тфа ми го каза на мен
малко сложно но таи седят нещата
![]()
Ами... нямам все още "бивш" и се надявам сегашният ми приятел да не се налага да го наричам така някога...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз във вторник, не дай си Боже, ще ви кажа...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Нямам обяснение..нямам и причина..Хората си говорят,правят си интриги,от които явно има потърпевши.. шанс ,продължаваме напред
![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Ами без причина по точно със де ама няква неоснователна,щото реалноста била гадна![]()
Недей така негативно да гледаш на нещата, успех ти желая и дано се разберете...Първоначално написано от bungle
По темата : Аз скъсах с нея, вината си беше нейна...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Негова беше вината...въпреки това не съжалявам за нищо.
щото той ми харесваше само външността аа.. аз се заблуждавах че имам някфи чувства към негоо.. и му казах че няма смисъл да продължаваме.. и се разделихме![]()
Ревнуваше ме прекалено много,даже и от приятелите ми,когато излизах с тях.Искаше да съм с него по всяко едно време на денонощието,при което аз съм волна прица и не го изтърпях...
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
За дребни работи.... Направи от мухата - слон... и на мен ми писна, защото само се цупеше да най - малкото нещо... и й казах "край"....Ииииии....ТеТакаТе ...
Защото по-бившия ми го настрои срещу мен....Така става като някои момчета се влияят от чуждото мнение
Но сега ми е по-добре без него :P
Защото не изпитвах нищо...
"Обърках братята."![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Живее му се на човека, уплаши се, че нещата станаха много сериозни и ме заряза
, след два дена пак тичаше след мен, но аз съм до тук
![]()
дам и аз така с последния, и защото беше много далече от типа хора, които харесвам.Първоначално написано от didonsbn
Скъсах с него,защото много ме дразнеше и постояно искаше да излизаме..Буквално ме задушаваше ...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
просто не се получи..доста различни бяхме..а и ако не се беше случило така нямаше да имам това,което имам сега![]()
Мерси за подкрепата и все пак... краят го виждам ясно.Първоначално написано от Sevt
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
e щом го виждаш начи ше стане![]()
Раздялата ми с бившия беше ужасна!Първите дни ми беше много гадно,но със действията си той успя да ме накара да осъзная какъв боклук е,за което много му благодаря...и се радвам,че нещата се развиха така и сега съм щастлива със друго момче.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...