- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо се разделихте с бившите си?
Очакваше как по цял ден ще стоя залепена за компютъра за да можем да си пишем през времето, когато не сме заедно (виждахме се 3 дни в месеца), как ще зарежа приятелите си заради него, постоянно се опитваше да ми налага ограничения, да ми държи сметка кога излизам и кога се прибирам и т.н...
И разбира се му изневерих със сегашният си приятел и то не еднократно, просто реших, че след като се е стигнало до тук няма смисъл да продължаваме нататък, след като искам друг, а не него... а и все пак ежедневните скандали в един момент омръзват. А пича очебръкно имаше нужда от разяснение, че една връзка не е само цветя и рози, че хората имат личен живот, и след като караниците ни започнаха още на третият ден от връзката и така и не спряха... това НЕ Е ТРУДЕН ПЕРИОД! А чисто и просто... не върви.
Но най-култово беше като ми каза 'Айде разбирам да излизаш 1-2 пъти в седмицата... айде, най-много 3...'![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Wrathchild
Пхахаха, а си мислех, че аз съм имала проблеми.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не сме прехвърляли вина на никого.Просто стана.Вече си бяхме омръзнали, той се беше увлякъл по друга, аз също.Един ден седнахме и си поговорихме.Сега сме си приятели и двамата успяхме да разберем, че не сме един за друг и не сме се занимавали с глупости да търсим кой е винопвен и с какво.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Абе то е смешно, ама на мен тогава никак не ми беше...
Особено след като всеки ден ме докарваше до истерия и чак започна да ми пада косата от нерви
Определено ми е по-добре без него...![]()
А 1 път му се бях разкрещяла по телефона и майка му чула и го наредила как можел да се държи така с мен и как 'Аз така ли съм те възпитавала?!'![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Знам, че не ти е било смешно. Аз горе-долу знам какво е.Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Явно просто.. има всякакви уроди..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Или просто като си хванат първото гадже и им пораства пишката...
~
Ами какво да кажа ...
Беше много ревнив. Не ме оставяше на мира. За негово, но не и мое съжаляние, бяхме от различни компании.
Постоянно ми се обаждаше, а ако не му вдигнех започваше да си измисля някакви доводи, че не знам си какво съм правила. Не мога така, да давам на някого обяснения. Затова...
Е, сега си имам един, дето много си ми харесва, добър е,но е с 6 години по-голям от мен. Но нашите още не знаят. =)
Ем .. Според него моя вина, според мен наша :![]()
Не сходство в характерите... Т.е. имаше сходство, но явно бях нетърпима за него по едно време
.
Здраве да е. Аз пък си го обичам и все още и все така лигав![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
miiiiiii .![]()
![]()
edin den tq re6i 4e ne sam za neq. ne mi izqsni po to4no za6to i o6te taguvam po neq makar i po malko
![]()
Интересното при бившите гаджета беше, че все аз ги зарязвах. Радвах им се известно време и после ги захвърлях като одрипана кукла. Е да, но и аз си намерих майстораБях много хлътнала по едно момче и тръгнахме там всичко окей докато не дойде момента когато той ме заряза, незнайно защо
Сега ми е весело, но тогава изобщо не ми беше... Мноооого дълго време си стоях самичка докато не се появи СЕГАШНИЯТ
![]()
![]()
>>> House Music <<<
Е...bungle...чела съм много твои мнения, за връзката ви от разстояние, ако не се лъжа. Но когато двама се обичат ( знам, че е ужасно банално), трябва да могат да си прощават всичко. Доколкото помня, обвиняваш себе си и характера си за повечето ви спречквания. И аз съм така. Имам труден характер. Ревнива съм, имам двойни стандарти, не рядко съм егоистична. И после винаги съжалявам. И когато се извинявам на приятеля ми той ми казва - "аз знам, че ти не го правиш нарочно. Просто си си такава, и аз те обичам". И света сякаш се озарява от топлината в гласа му. Помисли си над думите ми и се опитай да спасиш връзката ви.
П.С - Скъсах с предишния си приятел, защото срещнах сегашния!![]()
Щот не ми се харчеха повече пари.
6toto se promeni mn i zapo4na da me luje, az razbrax i tfa e.
Ами с бившия скъсах щот ме задушаваше направо... Едва ли не му бях собственост... Пък и се премести в друг град... А вината за всичко си е моя... Прецаках всичко между нас като му изнаверих и после доверието, което си имахме в началото, просто се пропука... Абе шибана работа... Обичах си го и сигурно винаги ще си го обичам, ама не става... Прекалено много пречки... Разстоянието най-вече...![]()
Изневери ми!Копеле,нарани ме страшно много,а на вс отгоре го заварих на момента и...мн ми беше гадно!
...
Несъответствие в характери,интереси,заниман ия,разбирания.. две пълни противополжности.. не се разбирахме,опитвахме много пъти,не се получи.Вината беше колкото негова,толкова и моя.. Макар че той беше инициятора да се разделиме.. стана крайно грубо,сега не се и поглеждаме.. тук вината вече е моя,аз пожелах да стане така.НЕ съжалявам.. поне не много
Темата мн ме кефи..Не помня всички ама най-фрапиращото беше-тя ми каза "искам да се разделим щот май месец(тогава беше октомври)заминавам при брат ми в италия и искам да се разделим сега за да не ни е по-тежко после,като хлутнем повече"или пък..."с теб ми е мн готино,обичам те мн ама не си човека за мен".Има и още - "прекалени си умен за мен"
или пък "не може повече да сме гаджета шот сме колеги"
[/b]
Първоначално написано от kombarka