- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дълъг или дебел?
Важен ли е размера?? и какъв предпочитате дълъг или дебел
т.7
krem4et0
ВАЖЕН Е !!! И ДЪЛЪГ И ДЕБЕЛЛПървоначално написано от [BSL
2 В 1
![]()
Разбира се че е важен. Ако трябва да избирам - дебелина![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
+1Първоначално написано от Jeuelle
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
За мен не е важен.. зависи как го използва.. къф то и да е .. щом обичам приятеля си ... няма значение къф му е пениса![]()
И двете са важни ,но по-добре ми е да е дебел![]()
съгласна съм с вси4ки дотук - по-добре дебел отколкото дълъг![]()
sig ima 1000 takiva temi. a nqma nikakvo zn kolko e debel ili dulug..ako si znae rabotata mom4eto dori i da e 10 santa pak moje da se zadovoli6. no vsu6tnost dosta i zavisi ot momi4eto
наистина станаха много темите пуснати за размера и големината...както казаха зависи от момичето .... аз лично предпочитам да ми доставя удоволствие и да е малък отколкото да е някав дебел и дълъг и да не ми хареса секса...ама това вече си е въпрос на лично мнение
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
da vi uspokoq, ako 4epa vi v nadarveno sastoqnie e nad 13.5-14sm, ste napalno normalni.. za daljina.. ostava na diametar da e nad 12.. 6toto ina4e mu se vika "pencil , dmk moliv", mnogo grozen.. ne e hubavo i glavata vi da e pokrita s koja kogato vi e stanal, pak mn grozno.. ne e hubavo da e klumnal nadoly, dokato e stanal.. UJASNO GROZNO.. ako vi e sladurski 4epeca i imate prili4no tqlo, si4ko 6te bade MKAY
po dobre debel![]()
Аз лично предпочитам нормален.Без това съм тясна....само ми липсва един надарен...
Russian Aerospace Agency
em spored men razmri i ima i nqma zna4enie6ot momi4etata ne znaqt kvo to4no iskam i mnoo 4esto kopleksirat mom4eto kato mu kajat kolko mu e maluk ili ne6to ot roda
благодаря а инфотоПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
+1Първоначално написано от Zarity
![]()
![]()
offline forever!
Kolkoto po debel tolkova po - dobre , kolkoto po-tqsna , tolkova po-golqm kef za mom4eto i za ujas na nqkoi momi4eta![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Той е дебееел ... Той не е дебееел![]()
ако си с човека когото обичаш, размера не е от значение. а просто на теория е.
а иначе ако може хем long, хем big, не би било зле :P
P.S.:имам един приятел, който ми каза: " и какво като му е дълъг омлет ли ще си правиш с яйчниците си"![]()
![]()
be a good boy!!!
debel,trqbva da ima s kakvo da uplytnqva6 stenite na...,no ako trqbva da izbiram mn debel ili mn dylyg bih izbral dylyg
според мен дори и 1м да е дълъг и толкова дебел,ако не знаеш как да го използваш няма смисъл от него!
offline forever!
![]()
Ако може и дълъг и дебел..
Ако не може - дебел.
![]()
Робинята на Quench