- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко трябва да е голям?
Значи казвате че размера има значение..Та колко см трябва да е според вас на дължина и на обиколка
т.7
krem4et0
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
Кфо ще рече достатъчна 12 см![]()
Ти що си се притиснил така за пенисата толкова много теми и тоо.. само за пениса :P
хаха аз не съм се притеснилдаже съм си мн доволен от моя щото сам на 15 год и ми е 17 санта а 15 на дебелина.така че от кфо да се притеснявам
![]()
![]()
Еми тогава кфо ни задаваш тия въпроси като си си доволен от размераима много такива теми :P
Ами просто ми е интересно щото някой момичета викат че размера нямал значение др че имал и се чудя дали моите размери са добри :P
Добри са :P ни съ къхъри повечеда ти е мирна главата ... :P
xahxh 15 na debelina ....nene 4owek ti ma razbi otsqkadeПървоначално написано от Sisqta
![]()
Начи нещо не мога да схвана...значи мъжките се надървят... сядат, хващат една линийка и започват да си мерят чепа... ? Абе вие нормални ли сте ?![]()
Странна ми е картинката просто....
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Sharkyy не вярваш ли..Ем имам снимки ама няма да ги кача тука..И защо да съм те разбил даже 15 ми се струва малко..
по-голяма простотия не бях чел 15 см на дебелина омг момче кат лъжеш внимавай малко да изглежда поне по-достоверно 15 см дебелина ти са изкара кат някой слон...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре защо да ви лажа.Хвани метъра и си примери да видиш че няма да ти е по малко от 14..Моя го мерих преди 3 месеца и тогава беше 14 ама сиг е пораснал сега..
нене човек не мога тука ги има някфи пастраци дет даже не могат да лъжат както трябва ...пффф![]()
![]()
+1 нямам думиПървоначално написано от Sharkyy
![]()
![]()
![]()
Хаха мислете си че лъжатва че ващи са малки не означава че и на др са малки ..Btw сигурно сте дествени двамата още а
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сянка в мрака като ти видя линка каде си го оставил като подпис ми става ясно че си на не повече от 12
сестра ми е на толкова и тя се занимава с тея горички
![]()
![]()
![]()
Кретен на 17 съми мисли малко преди да пишеш а за линка от долу игричката си е супер зарибена :P
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Начи си някъф супер задръстен 17 годишен шом играеш на тея игрички..Вместо да си по дискотеки по мацки на горички ще играеш![]()
![]()
![]()
![]()
За сладура, с големия ...
такааааааа пениса ти е 17 см това е примернооооооооо една педяяяя
но също така е дебел 15 см това е почти една педяяяяяяяяяяяя
такаааааааааааааа за да успееш да проникнеш в мен, откъде трябва да го направиш? през стомаха ли? о миличък дори главата на едно бебе е по-тясна.........така на повечето момчета и мъже е примерно 5-6-7 и тн см...или греша?
5-6-7- санта дебелина ли беоо не тука е пълно с дествени които не са виждали пенис май ааа
![]()
абе че играя играя че не ходя мн на диско не ходя щото предпочитам да изляза с бест фр и още някой и да се напием някаде ама че съм задръстен е тука вече можем да поспоримПървоначално написано от Sisqta
![]()
Е то не пречи с бест фр да ходите на диско и там да се напиете![]()
О боже господи...........о не о не о не о не искаш да ми кажеш, че пениса ти е дебел една педя?Първоначално написано от Sisqta
дебел е колкото длантами?
така ли
ДЕБЕЛ 15 См момченце кой клас си завършил
мисля, че във трети се учат как да превръщат от сантиметри в милиметри
знаеш ли аз имам гръдна обиколка 4 метра
също така тежа 5 грама(гъдите ми са пълни с въздух)
Определено Jessica e дествена и не е виждала пенис!