- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОдходящи подараци ли са тези за РД-то на моя приятел
Здравейте.. значи скоро приятелят ми ще има РД и още от сега започнах да мисля какво да му подаря.. понеже съм му подарявала гривни, дрехи, парфюми та дори и плюшки.. и ми беше доста трудно да избера какво да му взема но ето че измислих![]()
![]()
Значи разполагам със спестявания за този момент и ще ги използвам и малко от майка и така..
Спрях се на 3 неща кажете Вие дали ги бива и дали съм ги съчетала..
1. Портфейл с моя снимка вътре.. ( мисля че е сладко.. пак и много ми допада идеята)
2. Един кожен колан .. нещо по-гъзарско такова..
3. Мажки прашки.. ( защотото той има мерак за такова нещо от много време пак и има готин задник![]()
![]()
)
Кажете какво мислите за подаръците ще се зарадвате ли ако ви подарят такива неща.. и ако нещо от 3-те не ви харесва кажете и АКО може до заместете с нещо друго според вас ... Мерси предварително..
И се извинявам ако темата не е за този раздел..![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
хахахахаха...предложението за колана беше моестрахотен подарък
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Първоначално написано от neshtastno^vliubena
И на мен то ми най-допадна от трите.![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
така де...моя и на великия състезател!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ахахаах Десинкоу и ти ли си била тука![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Първите 2 ми допадат повече. 3тото бих го подарила в някой по-специален момент, на по-специално място... ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.