.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

ПОдходящи подараци ли са тези за РД-то на моя приятел

Здравейте.. значи скоро приятелят ми ще има РД и още от сега започнах да мисля какво да му подаря.. понеже съм му подарявала гривни, дрехи, парфюми та дори и плюшки.. и ми беше доста трудно да избера какво да му взема но ето че измислих Значи разполагам със спестявания за този момент и ще ги използвам и малко от майка и така.. Спрях се на 3 неща кажете Вие дали ги бива и дали съм ги съчетала..
    1. Портфейл с моя снимка вътре.. ( мисля че е сладко.. пак и много ми допада идеята)
    2. Един кожен колан .. нещо по-гъзарско такова..
    3. Мажки прашки.. ( защотото той има мерак за такова нещо от много време пак и има готин задник )
    Кажете какво мислите за подаръците ще се зарадвате ли ако ви подарят такива неща.. и ако нещо от 3-те не ви харесва кажете и АКО може до заместете с нещо друго според вас ... Мерси предварително..

И се извинявам ако темата не е за този раздел..
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    хахахахаха...предложението за колана беше мое страхотен подарък
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    хахахахаха...предложението за колана беше мое страхотен подарък

И на мен то ми най-допадна от трите.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    така де...моя и на великия състезател!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

ахахаах Десинкоу и ти ли си била тука
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Първите 2 ми допадат повече. 3тото бих го подарила в някой по-специален момент, на по-специално място... ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си