.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    v edno sypersko grad4e

беше ми хубаво,но.. :(

Здр,мили хора!имам проблем и затова реших да напиша първата си тема.Става въпрос за това,че скъсах с гаджето си ние сме доста различни с него,но преди 2 месеца и няколко дена се получиха "нещата" Той е с 2 год по-голям от мене (на 16 е ) и учи в друг град,но през уикенда си идва (има и изключения де) В началото неможех да повярвам,че ще бъдем заедно, защото преди това бях мн влюбена в него но всичко потръгна доста добре - излизахме,беше ми СТРАШНО ХУБАВО и на него също Той до сега не е имал толкова дълга връзка вс е било само чук и бегай пък и за мене му пукаше,и дори не сме правели секс,защото аз му казах,че не съм готова и той ме разбра И сега идва лошото - аз съм понякога мн странен характер,незнам какво искам (сигурно е от годините).Та днес скъсахме,защото всичките дни,когато си беше в града не се видяхме,защото аз все си измислях тъпи оправдания и накрая той ми се обади и ми каза "има ли смисъл да сме заедно като няма да се виждаме?!" аз се опитах да му предложа тази вечер да излезнем,но той каза,че няма смисъл говорихме си (или по - точно си мълчахме) 20 мин, аз му казах,че съжалявам,че съм изпуснала възможността да му покажа чувствата си.Той ми каза,че ще е по-добре отношенията ни да са по старому - да бъдем просто добри познати мойте думи накрая бяха- ами ако си промениш мнението ,затова дали искаш да си с мен,може да ми се обадиш (тъпо е ама как да му кажа че бих го чакала доста дълго време ) После ходих на кафе и се засякохме и той не каза нито дума,а др фр само как сте и толкова и беше супер странно и глупаво и .. все едно до вчера не сме били постоянно заедно Незнам,какво да направя, за да си го върна,моля ви да ми дадете съвет,или просто напишете какво мислите Ще съм ви много благодарна,наистина
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

не е готов на жертви ... то и сте на егоистчета на тая възраст ама както и да е ... начин да си го върнеш може и да има ама не го знам май само трябва да запиш мира помежду си ... другото той си го решава.. ако се месиш може каузата ти да има обратен ефект ... абе живота е баси стратегията ...

Град
    v edno sypersko grad4e
    нямате ли мнение по въпроса,неможе ли да ми дадете някакъв съвет
    And everywhere I am
    There you will be

Мега фен
    Град
    София
    Глупаво е било това,че си си иэмисляла оправдания,эа да не се виждате.Дори не энам эащо си го правила,при положение,че твърдиш,че искаш да сте эаедно.Но както и да е.
    Нямаш какво да направиш,освен да говориш с него отново.Кажи му,че искаш да поговорите сериоэно.И недей да овърташ и да правиш намеци,ами си му кажи всичко направо-че съжаляваш,че си съэнала грешката си,блааа...кажи му,че искаш да сте эаедно.Ако и той иска,може и да склони И един съвет-ако отново се съберете,вече мисли какво правиш.
    [size=7][b][u]fosse cos

mi ti za6to si si izmislqla opravdaniq i ne si iskala da izliza6 s nego .ot edna strana e prav vse pak kolkoto i rqdko da ste mogli da se vijdate ti si go otbqgvala .no vse pak opitai se da pogovori6 s nego i ako naistina te obi4a moje i da te razbere .
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    v edno sypersko grad4e
    мерси да се надяваме ,че всичко ще се оправи,той днес ми се обади само за да ме чуе времето ще покаже
    And everywhere I am
    There you will be

mnogo ste zle ! puu emi pogovorete tva 4e za momenta toi ti e bil qdosan (no se e opitval da ne go pokazva ) tui 4e sq mu se obadi kfo 4aka6 ?
    kaji mu absolutno vsi4ko i 4e iska6 da budete za1 i toi nadqvam se 6te te razbere ! =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Глупаво е било това,че си си иэмисляла оправдания,эа да не се виждате.Дори не энам эащо си го правила,при положение,че твърдиш,че искаш да сте эаедно.Но както и да е.
    Нямаш какво да направиш,освен да говориш с него отново.Кажи му,че искаш да поговорите сериоэно.И недей да овърташ и да правиш намеци,ами си му кажи всичко направо-че съжаляваш,че си съэнала грешката си,блааа...кажи му,че искаш да сте эаедно.Ако и той иска,може и да склони И един съвет-ако отново се съберете,вече мисли какво правиш.
    Точно така и аз мисля.

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си