.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

какво да правя??????

имам проблем с приятеля ми.още като тръгнах с него всички ми казваха че не е за мене,а аз тръгнах с него просто на шега.И така вече от 1 год съм с него,аз съм мн по-хубава и по-умна от него,но не това е проблема.Той е прекалено прост,семейството му е такова-мисли си че всичко се оправя с бой.Проблема сега е следния: той си търсеше работа при 1 приятелка на мама ама не стана и тя каза на майка ми че той не може да пише хубаво и говора му не е много правилен,някви такива и аз му разказах а той откачи . Казал е на техните и майка му иска да ходи да бие жената и някви такива,иска да се разправя с нея...Имало е и други подобни случаи ама тва вече преля чашата.Искам да скъсам с него,, но проблема е че го обичам.Как да постъпя,, нз какво да правя

RUN!!!!! красавице, аз ти казвам да внимаваш . струва ми се дори, че ако искаш да скъсате ще те набие ... опасен е ... насилието е част от средата и природата му... я земи го разкарай тоя рецидивист и да не се занимваш с грозни идиотщини ... намери си някой с който да сте еквивалентни...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    аааа, значи това са маймуните дето избягали от Айтоската зоологическа !
    веднага се обади да го приберат

Град
    Shumen
    Sry che go kazvam ama mai gadjeto ti e mnogo zle......Da vzeme se poobrazova malko,ne da skacha da bie vseki za shtqlo i neshtqlo.....Pyk lichno az ako bqh na tvoe mqsto napravo si kysah s nego bez da mi puka...S takyv chovek edva li bydeshteto ti shte byde mnogo dobro.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    In The Clouds :)
    Au...bqgai,dokato e vreme,4e ni6to 4udno nai-nakraq i ti da si go otnese6,v1preki 4e ne si vinovna.Lele maika mu mn voinstvena natura :o
    When the door of happiness closes, another opens, but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us. {HoPe}

Ами незнам според мен за да си решава проблемите с бой значи чувства слабост... и аз съм съгласен със другите че е по добре да бягаш до като можеш но все пак ти най добре си знаеш чувствата и какво печелиш и какво губиш като си със него.Вземи правилното решение
    Надеждата Умира последна

ti puk za kfo si trugnala s nego. v kraina smetka lubovta ne e 6ega rabota. a toq e mnooogo zle 4estno kazano nz kakvo da ti kaja...6toto naistina ako go skusa6 moje da te nabie...az bih se durjala mn tupo 4e da mu dosku4eq i toi samiq da me skusa xD

Супер фен
    mislq 4e e nai dobre da go nakara6 da ti izneveri i da se razdelite ina4e moje da te nabii kyvt e prost

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    аааа, значи това са маймуните дето избягали от Айтоската зоологическа !
    веднага се обади да го приберат
    а аз си мислех, че си спрял да пишеш У форумО!
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си