- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой обичам???
Мда.. значи проблема ми е м/у бившето и сегашното ми гадже .. наскоро бившия ми каза че още ме обича и иска пак да тръгнем и аз съм малко(много) ... обаркана а сегашното постоянно ми повтаря че мн ме обича и в момента се чудя кой обичам ... мда та въпроса ми е .. да ви се е случвало това?щото е мн гадну поне за мен ..
и двамате те обичат ... но по-искрен би трябвало да е бившия ... защото най-добре оценяваме нещо, когато го изгубим ... а сегашния ти приятел или знае за бившия и иска да те задържи или и той е искрен ... абе избора си е твой, никой не може да ти дате най-точния съвет... ти го усети ... избери този който те кара за се чувстваш по-добре![]()
Mneniqta ni s1vpadat i az taka milsq
When the door of happiness closes, another opens, but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us. {HoPe}
Emi ....ne sam popadala v takava situaciq NO mislq che trqbva da izberesh momcheto koeto te kara da se chustvash po-dobre i s koeto vremeto prekarano s nego shte e prekrasnoUspeh!!!
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Едвали някой ще ти каже кой да избереш.Тва може само ти да го решиш.За тва трябва да си наясно кой наистина обичаш![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.
S1rceto 6te ti podskaje pravilniq p1t!
When the door of happiness closes, another opens, but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us. {HoPe}
Нaдали ние ще успеем да ти кажем кой те обича.. това сама трябва да го прецениш по държанието на двамата...
А иначе относно ти кого обичаш.. Според мен не изпитваш толкова силни чувства нито към единия нито към другия.. Когато човек обича някой той е сигурен в чувствата си и нищо не може да го накара да се съмнява в тях..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Е ние пък от къде да знаем кой обичаш и кой те обича?!
онче, бонче, счупено пиронче, риба щука, махай се оттука!
аз така решавам като съм пред любовна дилема
Кой да обичаш,ми мен много ясно![]()
Първоначално написано от didonsbn
аве тръгвай и с двамата![]()
Дето се е късало пак ще се къса.
защо никога не чета мнения, където да пише: "избери по-големия кретен, тоя дето ще ти е много гадно като си с него!"...Първоначално написано от ^Game_Master_F^
никога нямаше да се сетя, че трябва да избереш някой, с който да ти е яко... колко съм зле![]()
може би момичето харесва и двамата еднакво.
но може и да греша, може просто да е искала да пусне тая тема, за да чете безполезни мнения.
по темата:
според мен трябва да си оставиш вратичка...
на тая възраст гаджета под път и над път и постоянно се сменят. ако не си сигурна кого харесваш повече просто си остави варианти.
остани си със сегашното гадже, защото, ако го оставиш, той може да не те чака. но му кажи за това с бившия, просто за да не излезе, че го лъжеш. а на бившия кажи, че и ти изпитваш все още чувства към него, което явно е така, но нямаш намерения да се разделяш в момента със сегашния ти, защото нещата вървят много добре и ти е хубаво с него. с повечко късмет бившия ще чака да се върнеш при него, ако нещо се прецака със сегашния. а ако нищо не се прецака, значи си с по-добрия.
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
az sym za noviq
Сама трябва да решиш кой обичаш повече .От една страна бифшия ти е осъзнал ,че те обича още но може това да е така само защото те е видял с другия ,а не че наистина го изпитва ...все пак винаги искаме да имаме това ,което неможем да притежаваме![]()
Пък и след като сте скъсали веднъж и да сте пак заедно едва ли ще е същото -илище е супер яко или супер гадно и после теб ще те боли.