I az re6ih da razkaja istoriqta mi za6toto ve4e nemoga da izdurjam zna4i hodeh s edno momi4e ot 3 godini i dvamata bqh me super 6tastlivi zaedno i dori smee6 da si predstavq kakvo 6te e sled 5 godini s neq bqh me rodeni edin za dr....dokato edin den vs ruhna vsqkakvi me4ti za nas zaradi edna glupost koqto napravih i tq mi se qdosa i tova be6e kraqt mejgu nas i 100 puti sum i kazval 4e mn sujalqvam tq mn dobre znae 4e tova nikoga ne bih go napravil no vij stana vs den si pi6a s neq i po 10 puti pone i kazvam 4e q obi4am 4e sum vluben v neq nqkolko puti ve4e i podaravam buketi s rozi(za6toto sa i lubimite cvetq)za vs praznik i podaravam podaruci koito znam 4e 6te i haresat prosto nemoga da q zabravq a tq preztova vreme hodi s edin muhlu koito ako go vodq te go ubia sposoben sum na tova tq mi kazva 4e ima 6ans da se suberem pak no za sega ne pokazva takiva priznaci i misleh da se samoobia i produlljavam da go mislq nz kakvo da pravq nemoga da q zabravq nikoga nqma dq zabravq samo za tova 4e si pi6a s neq i 4ak pat se vijdame jiveq ina4e nqma nikakuv smisul a i mi e mn gadno 4e nqma na koi da se obajdam da mu kazvam 4e go obi4am,kato se vidim da go celuna mn mi e kofti za vs i postoqnno se obvinqvam kakuv idiot sum
ako nqkoi me razbira kakvo izkam da kaja 6te sum blagodaren da mi da de savet kakvo da pravq za6toto nemoga da jiveq taka i misl da go ubiq toq i posle i az da se samoobia
prosto nz kaa moje da sum takuv kreten
(sujalqvam za negramotniq na4in po koito sum go napisal no ne sum na sebe si i nemoga da mislq za ni6to)
molqvi hora pomognete