- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ?!
Kak se obezkosmqvate ? Hodite li na kola maska ili deistvate vka6ti ?Govorq za vsi4ki mesta po tqloto koito imat nujda ot obezkosmqvane![]()
![]()
Зима е какво обезкосмяване ви гони![]()
![]()
Eee kakvo kato e zimaTva ne zna4i 4e trqbva da hodim kosmati vse pak nali ?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na intimnite mesta deistvam s pinseta. Otnema malko vreme, no rezultata si struva.
Eating isn't cheating - Arnold
vinagi vku6ti...ne mi e priqtno 4ujdi hora da me pipat dori i tfa da im e rabotata
Ако ме обескосмява някоя хубава кака,ще ми е добреПървоначално написано от Ivs Jonas
![]()
Епилатор и пинсета.
Пък ако толкова нямам време, ги бръсна.. Оба4е е гадно, гледам да не се слу4ва 4есто
![]()
Робинята на Quench
+1Първоначално написано от SINDEL
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
veet totally sux.. lepenki totally suck.. po musurata samobrasna4ka.. podmi6nicite samobrasna4ka.. krakata... seftaka sas samobrasna4ka posle nqkolko pati kola maska, sega pak samobrasna4ka v pove4eto slu4ai..
zavisi s kolko vreme razpolagam! po tova sydq dali da e s epilatora ili samobrusna4ka!![]()
+3Първоначално написано от k1sS_mY_aSs
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Skoro probvah s depilatoar(mai taka se pi6e)...Namacah go krasaveca i sled 10 min vsi4ko si padna...i sega sym vluben v nego![]()
мен ще ме е срамПървоначално написано от aciko
![]()
само като отида наа фризьор загивам от смях
не мога да си представя как ще реагирам ако ми обезкосмяват оная работа
![]()
![]()
Ам попринцип интинмните места с гелове и кот доиде .... А иначе краката с епилатор ръцете също мишниците с браснича![]()
Fitness Forever
za sa navsqkade sas samobrasna4ka ama 6e probvam s epiltor po intimnite 4asti
Useshtam mnogo silno prisustvie na Silata v teb \Първоначално написано от Rise_Against
/ Edin den shte qdesh surca mi se struva
![]()
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от amatorium
успех ти пожелавам в това начинание ама да знаеш 4е зверски боли =D> \/
be a good boy!!!
краката-със самобръсначка,подмишницит -с депилаторен крем,интимните части-със самобръсначка или депилаторен крем.
offline forever!
Зависи къдещот на *** 1 път пробвах с епилатор и колкото и да съм мазохист нещо там предпочитам със амобрасначка
иначе насякъде другаде с епилатор или пак бръсна както доиде
Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...
Само по интимните части със самобръсначка,иначе епилатор.
ем аз съм тотален мазохист и нямам проблем с никаква болкаПървоначално написано от just_a_girl_z
![]()
a dupeto s gorelka aПървоначално написано от eu.hyricane
deeba 4algara mur6af